Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Solidarnost ili?

Nepoznatom muškarcu ostavio poruku: 'Stari, provjeri mobitel svoje djevojke'

Lye
Foto: Facebook
11.12.2014.
u 09:29

Lye je na Facebooku objavio fotografiju teksta svoje poruke i trenutak ženine prevare

Muškarac poznat samo kao ''Lye'' uživao je na utakmici Detroit Lionsa kad je primijetio trudnu djevojku koja je sjedila pokraj svog dečka te se istodobno dopisivala s drugim muškarcem, javlja Daily Mail.

Na kraju utakmice Lye je muškarcu predao poruku u kojoj je napisao:

– Ne poznajem te i ti ne poznaješ mene, ali kad stigneš kući provjeri mobitel svoje djevojke. Dopisivala se s Jasonom. Napisala je kako želi biti s njim cijeli dan. Pazi se, želim ti sve najbolje i sretan ti Dan zahvalnosti!

Lye tvrdi kako je djevojka Jasonu tijekom utakmice kriomice slala romantične poruke, a u jednoj je navodno pisalo:

– Željela bih da sam s tobom cijeli dan. Vidimo se čim završim s njim – navodno je pisalo u jednoj poruci.

Nije poznato što se dogodilo na kraju, ali Lye je na Facebooku objavio fotografiju teksta svoje poruke i trenutak ženine prevare. To je izazvalo brojne reakcije korisnika društvenih mreža pa ga tako neki podržavaju dok drugi tvrde kako zabada nos tamo gdje mu nije mjesto.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Zločesti 'Joey' prevario curu s tri djevojke

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
10:35 11.12.2014.

Nazalost muskarci su ti koji u vezama uglavnom budu demonizirani jer zbog svoje fizicke nadmoci u problemu mogu napraviti veliku i stetnu glupost o kojoj se onda pise i navodi kako je jos jedan primitivac narusio ravnopravnost spolova itd itd......medjutim kroz povjest svojom prilagodljivoscu zene su manipulacijom i prilagodljivoscu anulirali ovu fizicku prednost muskarca koji sada zbog iste puno vise odgovaraju i pred drustvom i pred zakonom iako su u psiholoskim podvalama moderne zene debelo superiornije. naime svinjariju koju jedna zena naprimjer moze napraviti drugoj zeni ili muskarcu......ni jedan muskarac nece napraviti drugom muskarcu......tako zene nikad ne zapocimnju ratove.....ali uvjek jedna zena u sjeni tog rata vuce konce.....zene tesko izvrsavaju ubojstva....ali recimo manipuliraju susjeda da baci bombu na njenog supruga.....zbog toga podrzavam ovoga muskarca....nije gledao svoja posla nego je bio solidaran.

VI
virkom
12:38 11.12.2014.

Oni koji osuđuju postupak ovog "promatrača" vjerovatno i sami nešto muljaju ili skrivaju. Muškarci i jesu u većini slučajeva žrtve ženskog spletkarenja. Naravno da ima idiota, ali žene ni iz bliza nisu toliko nevine ni bespomoćne kako se trude održati svoju sliku z današnjem svijetu. I to zloupotrebljavaju na svajom koraku. Od nas se očekuje da pomognemo u kućanstvu, neki od nas rade to potpuno ravnomjerno ili čak i puno više, ali kad treba promijeniti gume na autu ili odvesti vešmašinu na popravak onda je to samo naš zadatak. Naravno da smo fizički jači, ali zbog toga nismo grubi ili blesavi. Kod razvoda braka ženi već u startu pripadaju djeca, bez da su se pogledale obiteljske prilike. Uma nas očeva koji više vremena provedemo sa djecom nego mame ili barem podjednako. Puno nepravde tu ima. Nisam rastavljen, niti prevaren, niti mrzim žene, ali vrijeme je da se muškarci izbore za ono što im je kroz zadnjih 100 godina oduzeto, bez da ori tome žena bude oštećena. Potpuna ravnopravnost, a ne latentna ženska superiornost.

RE
registriraj13
15:29 11.12.2014.

Da se meni ovakvo sto desilo uzeo bih takvu obavijest sa rezervom jer nikada ne znas kada ti netko zeli zlo i igra se sa tobom, ali bih definitivno volio da me netko upozori na vrijeme kako bih si ustedio vrijeme i odbacio krpu sto ranije. Ljudi cesto postavljaju pitanje oprostiti ili ne, nije to pitanje, pitanje je zasto ne biti sa nekim kome nemas sto oprostiti. Da je meni svojevremeno bio ovakav solidarac u blizini, ustedio bi mi par mjeseci gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije