Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lagana pretkampanja

Nepodnošljiva lakoća samohvale Branka Grčića

branko grčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.08.2015.
u 12:00

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU, ocijenio je da je krenula „lagana pretkampanja“ pa se okuražio lagano otkriti na čemu će SDP temeljiti nastupe

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU, ocijenio je da je krenula „lagana pretkampanja“ pa se okuražio lagano otkriti na čemu će SDP temeljiti nastupe. Bit će to „na prvom i drugom mjestu“ gospodarski oporavak o kojem postoje „sjajni pokazatelji“, lagano se pohvalio Grčić. Računa li u sjajne pokazatelje potpredsjednik Vlade i podatak iz Slobodne da je u tri godine mandata ove vlade izgubljeno 100.000 radnih mjesta i da je svaki građanin RH dužan 56.744 kune? Vjerojatno se ipak Grčić opet poigrao statistikom. Lagano, za pretkampanju.

Jednostranačka turneja - Predsjednica ima taktiku Josipovića i Milanovića

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske, presedanom da premjesti Ured predsjednice u Split pa obilazi Dalmaciju osvojila je simpatije građana koji vole taj oblik komunikacije. Jutarnji je, međutim, pažljivo prebrojio mjesta koja je predsjednica posjetila i rutu po Dalmaciji nazvao jednostranačkom jer Grabar-Kitarović pažljivo cilja gradove i općine u kojima je na vlasti HDZ, a izbjegava središta lokalne samouprave u kojima vlada SDP, s izuzetkom Splita. Nije joj za zamjeriti jer, podsjetimo se, i bivši predsjednik Ivo Josipović prošlo je ljeto proveo na predizbornoj turneji o državnom trošku, a i predsjednik Vlade pomno bira koja će mjesta posjetiti, a koja zaobići u širokom luku.

Jači od hrt-a - Bacio televizor u smeće i zalupio vrata inkasatorima

Josip Pino Kudić, umirovljenik iz Labina, postao je simbol borbe malog čovjeka protiv sustava nakon što je pobijedio u četiri godine dugom sporu protiv HRT-a. Kudić je 2011. bacio televizor u smeće i odjavio pretplatu, ali je odbio pristati na odredbu da inkasatori HRT-a smiju ulaziti u njegov stan i provjeravati ima li TV prijamnik. Visoki upravni sud dao je Kudiću za pravo argumentirajući to ustavnom nepovredivošću doma pa do daljnjega svi mogu inkasatorima zalupiti vrata pred nosom.

Hitlerovo vino - Branimir Glavaš oduševio neonaciste i rastužio SDP

Branimir Glavaš, stvarni vođa HDSSB-a, pohvalio se na Facebooku fotografijama s ljetovanja na kojima pozira uz butelje vina s etiketom na kojoj je Hitler. Na radost domaćih neonacista i žalost SDP-a, koji će teško objasniti koaliciju s Glavašem.

>>Ratovi u SDP-u - Gužva u X. jedinici – Bauk, Baldasar, Lalovac, Grčić, 
a samo jedan može biti prvi

>>'Vlada je prije dva tjedna korigirala projekcije rasta BDP-a za ovu i iduću godinu. Oni su digli ruke od ove zemlje'

Komentara 12

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:48 13.08.2015.

Stanoviti Grčić - ministar za unazađivanje Hrvatske i s planom da Hrvatska ne vidi europski novac. Brijem da to radi sa zadovoljstvom i uz dovoljnu količinu mržnje prema Hrvatskoj.

IC
ICCO
13:22 13.08.2015.

Mr Bean bi mogao od Grčića učiti za novi film.

KN
Književnik
14:24 13.08.2015.

Najlakše je biti gospdoin Laprdalo! Za nešto napraviti treba raditi i raditi i voljeti Domovinu i Svijet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije