Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.02.2013. u 09:30

Trik sa žuto–plavim oznakama u najmanju je ruku neprofesionalan, jer ako je interes građana na prvom mjestu, varalice je trebalo isključiti iz posla, a ne stigmatizirati i poštene vozače.

U Radio taxiju Zagreb odlučili su stati na kraj kolegama koji varaju građane i tako bacaju ljagu na poštene vozače. Taj je potez za svaku pohvalu jer se nerijetko čuju pritužbe građana da su prevareni. Dio tih vozača koji petlja s taksimetrom mogu se prepoznati po žutim pločama, dok su ostali na koje nema prigovora dobili plave. Osim što građani već izdaleka mogu prepoznati stigmatiziranog vozača i odlučiti žele li okušati sreću, ni dispečeri iz pozivnog centra ne šalju im klijente. Nije dugo trebalo da se “žuti” pobune. Kažu, učinjena im je nepravda jer nisu svi kažnjenici - neki su izašli iz udruženja i samostalno obavljaju posao pa nemaju nove oznake. Stoga je i trik sa žuto–plavim oznakama u najmanju ruku neprofesionalan, jer ako je interes građana na prvom mjestu, varalice je trebalo isključiti iz posla, a ne stigmatizirati i poštene vozače.

Komentara 1

KA
KapetanNemo
22:23 20.02.2013.

Šta??? Opet se uvode žute trake???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?