Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.03.2010. u 20:35

Mamić nikako ne uspijeva napuniti otužni stadion u Maksimiru, ali s lakoćom popunjava vozni park.

Zdravko Mamić nikako ne uspijeva napuniti otužni stadion u Maksimiru, ali s lakoćom popunjava vozni park. Fotoreporterima nije promaknulo da Mamićev vozač ispod zapadne tribine glanca novi Bentleyev kabriolet vrijedan više od dva milijuna kuna, što je u medijima posve zasjenilo ne samo nogometaše nego i jadan pokušaj Svaguše i Šurjaka da se prave važni. Čelnici Hajduka na Maksimir su došli vozeći svoje automobile pod rotirkama, ali su time samo privukli pozornost policajaca jer je takvo što – zabranjeno.

Vrijeme je za ozbiljan razgovor sa sinom
J. Kosor postala je zvijezda dana na YouTubeu zbog tvrdog izgovora engleskog u razgovoru sa Š. Füleom. Srećom, može je podučiti njezin sin Lovro, diplomirani anglist i simultani prevoditelj.

Manolićevo poduzetništvo na tuđi račun
Josip Manolić, predsjednik danas posve marginalne stranke Hrvatskih nezavisnih demokrata, dobio je u najam od Grada Zagreba prostor od 114 četvornih metara. Prostorije u najstrožem centru grada plaća po povlaštenoj cijeni od sedam kuna po kvadratu, a potom ih, kako piše Jutarnji, daje u podnajam privatnim tvrtkama. Iskusnog Jožu Manolića očito ni u poznim umirovljeničkim godinama ne napušta poduzetnički duh. Na tuđi račun.

Projekt antilopa propao – papkari na Brijunima preživjeli
Stjepan Mesić prije kraja mandata s omanskim sultanom Qaboosom bin Saidom al-Saidom dogovorio je ‘projekt antilopa’. Deset sultanovih oryx antilopa, koje nisu smjele ući u Englesku, Mesić je odlučio primiti u karantenu na Brijune, a vođe ‘projekta antilopa’ Štefanija Balog i ravnatelj NP Brijuni Eduard Kolić u to vrijeme dobili su i državna odlikovanja. Antilope, na žalost, imaju bolest ‘plavog jezika’ i bit će eutanazirane jer bi inače mogle zaraziti i domaće papkare, prije svega jelene kojih je na Brijunima mnogo. Posao s nesvrstanim antilopama tako je neslavno propao, ali su bar spašeni brijunski papkari.

Komentara 5

OB
-obrisani-
21:06 27.03.2010.

A9 Neki dan je Mesić bio negdje u Dalmaciji gostom neke braniteljske poljoprivredne zadruge. Ja sam se uhvatila za glavu. Jadne ovce i tovari, uginut će! Jadne masline, usahnut će! Ne dajte Mesiću blizu!

OB
-obrisani-
21:29 26.03.2010.

Propada sve što Mesić dodirne. Samo se zlo umnožava.

ZM
zmaj1111
21:40 26.03.2010.

Ne znaš tko ima bolje radno mjesto-Dželo Hadžiselimović ili Jurković?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?