Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Neki doista govore za -2, i to oni koji su podučavali Ingrid

'14.02.2013., Zagreb - Predsjednik Vlade Zoran Milanovic odrzao je konferenciju za medije o izborima za Europski parlament. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
14.03.2013. u 12:00

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, odlučno je stao u obranu Ingrid Antičević Marinović, odnosno njezina poznavanja engleskog jezika "koji bolje govori nego što čita".

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, odlučno je stao u obranu Ingrid Antičević Marinović, odnosno njezina poznavanja engleskog jezika \"koji bolje govori nego što čita\". To znanje, nastavio je premijer, \"nije bog zna kakvo\", ali je bolje od nekih \"profesora engleskog koji ga govore za minus 2\", a pisanje o aferi Ingliš nazvao je oblikom mobbinga.

Možda i jest, ali je još veći mobbing ovo što Milanović sada radi vrijeđajući potplaćene profesore engleskog. Neki doduše doista \"govore za minus 2\". Oni koji su engleski podučavali Ingrid Antičević Marinović.

Bandić i dalje dijeli gradske prostore šakom i kapom

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik doista zna biti široke ruke s gradskim poslovnim prostorima. Tako je tportal otkrio da je atraktivni prostor od 180 m² (vrijedan 450.000 eura) u srcu Zagreba iznad popularnog kafića Bulldog dodijelio posve nepoznatoj i neaktivnoj Hrvatskoj udruzi mladih (HUM). Udruga je toliko neaktivna da o njoj nema traga ni na Googleu, ali nije samo to čudno u vezi s HUM-om. Predsjednik HUM-a Tomislav Madžar, inače menadžer Halida Bešlića, na novinarsko pitanje odgovara da ne zna ni koliko ima članova, a prostor su, kaže, dobili jer \"u gradu ima puno prostora\". Jedino čemu se ne čudimo je to da je Madžar bliski suradnik Tomislava Karamarka.

 Sandra express: ušla u Sabor, udala se i juri u Bruxelles

Sandra Petrović, saborska zastupnica SDP-a, dugo će pamtiti 2013. godinu jer se u njoj udala za ministra Jakovinu i vjerojatno će ući u Europarlament jer je visoko na listi SDP-a. A 27 joj je godina tek.

Grbin poput Grunfa: Tko ne radi - ne griješi

Peđa Grbin, predsjednik saborskog Odbora za Ustav, na tematskom okruglom stolu zatražio je reformu državne uprave jer je postojeća \"konglomerat austrougarske uprave uz dašak komunizma\".

– Naše službenike ne uči se kako problem riješiti već kako ga ne riješiti jer onaj tko ne radi – ne griješi – zaključio je u grunfovskom stilu SDP-ovac Grbin.

Pritom Grbin zaboravlja da je upravo njegova stranka na vlasti pa ponajprije za nju vrijedi Grbinov slogan: Tko ne riješi – ne griješi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?