Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.11.2009. u 21:32

Eh, kako se samo Polančec nije sjetio tako dobre i ganutljive argumentacije na odlasku.

Zdravko Livaković, državni tajnik u Ministarstvu prometa, podnio je nakon šest godina ostavku svom ministru Božidaru Kalmeti. Iako ostavku podnosi u trenutku dok cestogradnju tresu nebrojene afere, Livaković je objasnio da iz Ministarstva odlazi iz privatnih razloga. “Želim biti uza sina koji živi u Zadru, a to je, radeći ovaj posao, nemoguće. Osim toga, roditelji su mi u poodmakloj životnoj dobi i želim biti uz njih.” Eh, kako se samo Polančec nije sjetio tako dobre i ganutljive argumentacije na odlasku.

Jandrokovićevi diplomati izgubljeni u prijevodu
Šef MVP-a Jandroković poslao je upitnik veleposlanstvima kako bi doznao kojim stranim jezicima vladaju hrvatski diplomati. Neki su diplomati, sudeći po pogreškama, izgubljeni u prijevodu.

Predsjednik utjeruje dugove, a sam je dužan
U prvih osam mjeseci 2009. Hajduk je poslovao s gubitkom od 15 milijuna kuna, stoji u izvješću kluba za splitsko Gradsko vijeće. Klub duguje igračima, a sponzori klubu, ali zanimljivo je da se na popisu dužnika nalazi i tvrtka Bobis. Dug nije velik, nešto je viši od 144 tisuće kuna, no zanimljivo je da je vlasnik Bobisa Hajdukov predsjednik Joško Svaguša. Ako sam predsjednik ne plaća, zašto bi plaćali drugi sponzori?

Alka će u krznu zastupati ideje zelenih
Alka Vuica postala je predsjednička kandidatkinja Zelene liste, potvrdila je Vlasta Toth, potpredsjednica te ekološki osviještene stranke. Pjevačica koja će u kampanji zastupati ideje zelenih već je prvog dana utrke prozvana zbog neobičnog sukoba interesa. Alka, naime, njeguje nježnu ljubav prema bundama, čemu se “zeleni” redovito glasno protive. Pjevačici tu nije ništa sporno jer kaže da se i sama protivi ubijanju novih životinja pa stoga nosi – stara krzna. Podržava je i Vlasta Toth iz Zelene liste, koja je za 24 sata izjavila da su životinje od kojih se rade bunde već ubijene pa je “šteta da njihovo krzno propadne”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?