Povratak na članak

Najnovije igre oko Irana

Izraelski napad mogao bi izazvati malu regionalnu kataklizmu, koja bi vrlo brzo mogla metastazirati
Objava 14. veljače 2012. 2 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 13
 • Fedele:

  Trlababa lan, da joj prođe dan. Napad na Iran, u konačnici bi značio nestanak Israela, a Ameriku bi to koštalo, više i skuplje nego dvadesetak cehova koji su plaćeni za Vietnam. Kinu i Rusiju mnogi \"analitičari\" potpuno zaboravljaju ! ( ... prikaži još! ( Neće moći, ove noći ! )

  09:41 15. 2. 2012.
 • -obrisani-:

  Bliži se kraj cionističkim bahatim zločinačkim avanturistima

  20:59 14. 2. 2012.
 • Savjest:

  Izrael će nestati kad prestane rađanje djece u njemu i useljavanje novih Židova u nj. Arapi su, čim je Izrael osnovan, prijetili da će ga baciti u more, (čak je i Tito govorio: \"Šta hoće taj Izrael, pa Arapa ima ... prikaži još!a 100 miliona!\", ali to nije uspjelo, jer od propasti Arapskog carstva arapske zemlje nemaju dovoljno snage ni za ponovno ujedinjenje ni za vlastiti razvoj, osim ako imaju naftu, a i taj razvoj potpomogle su zapadne zemlje.

  11:14 15. 2. 2012.
 • IDujas:

  ... Ron Paul, čovjek koji svim srcem zastupa američki izolacionizam, biračima svoje stranke poručuje da ga nije briga ni za Iran, niti bilo koju drugu zemlju koja nije Amerika... /* */ Ima čovjek pravo. Zašto bi Izrael, Pakistan, Koreja i ... prikaži još!i sli. mogli biti nuklearna sila a Iran ne? Izraelski napad na Iran bio bi kraj Izraelske države stoga se taj scenarij neće dogoditi, ali, Libijski scenarij je moguć.

  12:54 15. 2. 2012.
 • Avatar HipnosPajdaš
  HipnosPajdaš:

  I dok se hitlerova njemačka razvijala , te zveckala oružjem,mnoge susjede države nije bilo briga.Danas posljedice znamo,a sve zato jer bi i u onom slučaju mogli reći....kako je hitler na to \"imao pravo\".

  13:23 14. 2. 2012.
 • Pegaz:

  Nevjerojatno je kako Ameri nikada nisu mogli oprostiti Irancima, niti ce, kako su ih sredili kao beba zvecku i izbacili ih naglavacke iz Irana, zajedno sa sahom Pahlavijem. Get over it, to je bilo prije više od 30 godina!

  15:05 14. 2. 2012.
 • krilnik2:

  I dok se hitlerova njemačka razvijala , te zveckala oružjem /*********************/ I dok Izrael i njegova kolonija (USA) zvecka uruzjem, terorizira i pljacka......

  15:15 14. 2. 2012.
 • Avatar Becarina
  Becarina:

  Leon Panetta je zamjenik Buscha (starijeg) u Vasingtonskoj lozi i u lazi u Obaminu vladu kao sef CIA e.Sasvim oficijelno i nimalo tajno.

  16:11 14. 2. 2012.
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  pa što čekaju? da totalno bankrotiraju? nema amerika muda, nema ni izrael. izraelci su jaki kad treba paletince u šatorima tući. tu je njihova premoć izgledna. kad su u južnom libanonu dobili po piksi od hezbolaha, promijenila se retorika. ne ... prikaži još! zezaju se više oko granice, ne nadlijeću više iznad bejruta. shvatili da su sjever izgubli. kad je došlo vrijeme da vrate siriji golan, zapad je naoružao kriminalce, i potaknuo pobunu u siriji. samo se odgađa rješavanje krize. a vrijeme ide, i sve je nepredvidljivije. u konačnici, ako se egipat promijeni, ako muslimanska braća se povežu malo čvršće, ako naprave pritisak na saudisjku arabiju, koja samo radi ovih događanja među arapima ispada najjača, ode bliski istok prema miru, al preko krvi. kako i treba. izrael je genocidna tvorevina od postanka, i umejsto da se ga discipliniralo, vratilo u granice iz 48-e, dalo mu se da švrlja i kolje arape. e pa, sve se vraća, sve se plaća. vrijeme je. osjetili su izraelci da je došao kraj njihovoj premoći, i sad traže izlaz, ili bar odgodu. nek iran napravi nukelarni pokus, i eto ti ravnoteže, s naglaskom na jačanje irana.

  16:36 14. 2. 2012.
 • simusic:

  ron paul je jedini covijek, koji bi mogao spasiti propast Amerike i time osigurati neki normalni zivot na ovoj planeti.Zalost je u tome sto djavli vladaju po cijelom svijetu.Bog pravda postenje i slicne misli, kojima Ron Paul daje vaznost su ... prikaži još! cesto zanemarene od vecine naroda, jer je lakse ukrasti nego raditi zasvoj kruh.

  22:45 14. 2. 2012.
 • el commadante:

  Ukoliko CIA i MOSSAD uspiju unutar Irana regrutirati dovoljnu količinu \"unutrašnjih neprijatelja\" napast će. Postupak je standardan: kritike ljudskih prava i slobode tržišta, sankcije, financiranje \"disidenata\" i \"nevladinih\" organizacija, oružani napad. Ukoliko ne uspiju podijeliti Iran iznutra, mislim da se ... prikaži još! neće upuštati u vojno djelovanje jer bi se to moglo pretvoriti u novi Vijetnam.

  23:27 14. 2. 2012.
 • vidicmar:

  \"tajming\"

  11:13 15. 2. 2012.
 • tirkizna:

  Nostradamus je imao pravo. Otvara se novi rat da bi se Ameri izvukli iz ekonomske krize. Rat daleko od američkog kontinenta!

  11:55 15. 2. 2012.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.