Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.07.2011. u 12:00

Nadbiskupija je raspisala arhitektonski natječaj za svoju parcelu, na kojoj bi u bliskoj budućnosti nova zdanja trebala niknuti na mjestu gdje se danas nalazi zloglasni Alcatraz za automobile – Zagrebparkingov deponij

Don Mijo Gabrić uime Zbora Prebendara Prvostolne Crkve Zagrebačke nadbiskupije, vlasnika zemljišta u Strojarskoj ulici, priopćio je odličnu vijest za sve Zagrepčane. Kako katolike tako i sve ostale koji Boga često spomenu kada shvate im je “pauk” opet pokupio auto. Nadbiskupija je raspisala arhitektonski natječaj za svoju parcelu, na kojoj bi u bliskoj budućnosti nova zdanja trebala niknuti na mjestu gdje se danas nalazi zloglasni Alcatraz za automobile – Zagrebparkingov deponij. U najboljoj maniri kršćanskog socijalnog nauka biskupi tjeraju zle “pauke”.

Ljetna taksi školica

Kolege batinama vraćaju na pravi put - vožnju bez droge

Juraj Šnidarić, šef ‘starih’ taksista, preko svog je glasnogovornika optužio vozače Cammea da su premoreni, da se drogiraju i zbog toga često sudaraju. Stoga ih stari taksisti batinama vraćaju na pravi put.

Bolji i od najboljih

Maturanti strepe jer nogometaši gube i kada daju 110 posto

Danijela Pfeifer, kao i stotine drugih vunderkinda, strepi hoće li se uspjeti upisati u željenu Petnaestu gimnaziju. Premda ima 61 od maksimalnih 60 bodova, Danijela sa zebnjom čeka dan kada će na oglasnoj ploči izvjesiti rezultate upisa. Iako ima bod više od maksimuma, Danijelin je strah razumljiv. Jer, nagledali smo se mnogih nogometaša koji se nisu mogli načuditi porazu. Nije im jasno kako su mogli izgubiti kad su “iz sebe izvukli i do 110 posto”.

Šibenski Lazar

Ustao iz “mrtvih” pa tuži doktore koji su ga prerano otpisali

Željko Vidas, ravnatelj zagrebačke kliničke bolnice Merkur, suočen je sa nesvakidašnjom tužbom, piše Slobodna. Pacijent će najvjerojatnije tužiti bolnicu zbog toga što su ga prerano otpisali i skoro ga smrznutog poslali u vječna lovišta. Šibenčanin koji je u Merkur došao operirati bubrege, naime, tvrdi da su ga liječnici prerano proglasili mrtvim i takvog ga odvezli u mrtvačnicu i prekrili plahtom. Pacijent kaže da ga je ujutro probudila užasna hladnoća i da je ostao šokiran kada je vidio sve te leševe oko sebe. Lako za njega, jer možete li uopće zamisliti koliko su bili zaprepašteni doktori i medicinske sestre kad su ugledali šibenskog Lazara.

Komentara 5

AG
Agramer198
16:44 06.07.2011.

\"Kako katolike tako i sve ostale koji Boga često spomenu kada shvate im je “pauk” opet pokupio auto\"... super fora, izražavš se kao seljačina pa živiš pod pretpostavkom da to čine i svi ostali... vrhunac novinarstva, nema kaj...

Avatar Milosni
Milosni
17:53 06.07.2011.

Koji je kriterij za dobivanje svoje kolumne? I ja bih pisao.

TO
tommyyy
21:20 06.07.2011.

koji i*****ovaj špoljar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?