Naslovnica

Nadanov vozač 
Niko Pulić javno 
se ruga policiji

Pohvalio se Niko kako Nadana vozi 200 kilometara na sat, kako redovito krši prometne propise i pri tome se čudi svima onima koji voze u skladu s prometnim pravilima.
16. studenoga 2009. u 18:16 2 komentara 252 prikaza
Niko Pulić

Nadan Vidošević. koji je već u pretkampanji uspio dva puta u istom danu platiti kaznu zbog prebrze vožnje, za službenu je kampanju kao vozača angažirao poznatog automobilista Niku Pulića. Pohvalio se tako Niko kako Nadana vozi 200 kilometara na sat, kako redovito krši prometne propise i pri tome se čudi svima onima koji voze u skladu s prometnim pravilima. Ne mislimo da bi Niko i Nadan trebali voziti traktor kao Kajin, niti smo naivni pa mislimo da uvijek poštuju propise, ali krajnje je bahato javno se izrugivati vozačima koji poštuju zakon. Što očekivati od predsjednika čiji se šofer otvoreno ruga hrvatskoj policiji?

Višnja Pevec oslikana kao konobarica
Višnja Pevec prekinula je svoju pjevačku karijeru, a sada će ostati i bez hotela Picok u Đurđevcu koji je ovrhom preuzela Podravska banka. Tako su Peveci izgubili hotel koji je Višnja toliko pažljivo uređivala da je čak i zid dala oslikati motivom sretne obitelji Pevec. Novi vlasnici i gosti tako mogu uživati u golemoj slici na kojoj Zdravko Pevec pije s dečkima, a Višnja Pevec kao konobarica sa širokim osmijehom donosi krigle pive.

Kajin bi traktorom 
na Pantovčak

Damir Kajin poručio je da će kad postane predsjednik on ‘orati kao John Deere, onaj veliki traktor s devet plugova koji je san svakog Slavonca i Istranina’. Nakon što smo dobili ‘kandidata Bandića’ koji je izrazio odlučnost da preore Hrvatsku i pritom se poistovjetio s konjem, sada se pojavio daleko moćniji kandidat spreman ostaviti koju brazdu više u hrvatskoj zemlji. Tako nam se polako predsjednička utrka pretvara u natjecanje poljoprivrednika u oranju. Kao da će pobijediti onaj tko ima veći. Traktor.

Zvučnom usporedbom 
u obranu začeća
Dr. Željko Poljak, urednik Liječničkih novina, napisao je da bi ‘po novom Zakonu o medicinskoj oplodnji Blažena Djevica Marija bila degradirana na razinu krmače!’ Mala rečenica za velike polemike.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • KapetanNemo:

    Nekako mi se čini da taj bajni Kajin ( a nikako ne Abel ) više liči na one krajinske \"traktoriste\", ali u iredentističkoj varijanti, a ne na marne orače njiva.

  • -obrisani-:

    Nadan j za sofera unajmio profesionalnog vozaca utrka? Koji iskompleksirani majmun! Glasajmo za Tudjmana!