Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.05.2012. u 12:00

Predsjednik HGK priznao je da su mu ruski klasici u srednjoj školi bili naporni i dosadni

Nadan Vidošević, predsjednik HGK, uključio se u raspravu koju je pokrenuo Jutarnji list na temu: Dostojevski ili Tolstoj? Vidošević se oglasio u Poslovnom dnevniku jasnim priznanjem da mu u srednjoj školi ni Dostojevski ni Tolstoj “nisu značili apsolutno ništa”, niti ih je razumio jer su mu bili naporni i dosadni. Ali ne smijemo gubiti vjeru jer Nadan poručuje kako se “nada da će doći vrijeme kada će sa svojim životnim iskustvom moći “polemizirati” s tom literaturom”. E, to će biti polemika stoljeća.

Ministar policije koristio Facebook umjesto Twittera

Ranko Ostojić, ministar policije, priznao je 
da je pogriješio što je sa sindikalcem Tončijem Drpićem komunicirao putem Facebooka. Trebao se, u skladu s medijskom doktrinom Vlade, koristiti Twitterom.

Poslodavci se žale 
da ih radnici mobingiraju

Rudika Gmajnić, ravnatelj osječkog Doma zdravlja, otkrio je poznatu činjenicu da ambulante sve češće posjećuju žrtve mobinga na radnom mjestu, ali i manje poznatu da su među žrtvama i poslodavci. Poslodavci se žale da ih radnici mobingiraju tako što im prijete odlaskom na bolovanje, žalbom sindikatu, tužbom i čak pisanjem pisma predsjedniku države. Još samo nedostaje telefonski broj za psihološku pomoć šefovima žrtvama mobinga.

Dopingirani sportaši mogu i u zatvor

Orsat Miljenić, ministar pravosuđa, objasnio je novi pristup koji će omogućiti efikasniju borbu protiv narkotika. Iz intervjua za portal doznali smo da će donijeti generalnu odredbu kojom će definirati pitanje posjedovanja droge za osobnu upotrebu, ali i “ne samo droga.” Prava novost je što Miljenić najavljuje da će definirati i posjedovanje dopinga za osobne potrebe pa će i konzumenti dopinga završavati, ovisno o procjeni, na Kaznenom ili Prekršajnom sudu. Miljenić jedino nije ništa rekao na temu ispijanja gemišta za osobne potrebe prije vožnje u službenom autu. Gradonačelnici iz HNS-a mogu biti mirni.

Komentara 1

CH
Chisinau
09:19 17.05.2012.

O ovom čovjeku se vrlo malo zna jer vrlo malo govori ai onda kada govori nerazumljiv je .Neznam da li smo mi preglupi ili je on prepametan kada mrmlja sebi pod bradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?