Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.10.2013. u 12:00

Zoran Milanović, aktualni premijer, nije sa 27 godina kao netom diplomirani pravnik dobio posao u ministarstvu vanjskih poslova posredstvom Josipa Perkovića, tvrdi Slobodna demantirajući takve napise

Kako je Milanović ušao u diplomaciju

Može bez Perkovića, ali ne može bez veza i poznanstava

Zoran Milanović, aktualni premijer, nije sa 27 godina kao netom diplomirani pravnik dobio posao u ministarstvu vanjskih poslova posredstvom Josipa Perkovića, tvrdi Slobodna demantirajući takve napise. Istraga Slobodne utvrdila je da je Milanović u MVP-u zaposlen 1993. na intervenciju Ivana Šimonovića i uz formalnu suglasnost Ive Sanadera. Tri godine kasnije u Bruxelles ga je pak pogurao Zlatko Canjuga na nagovor supruge Piruške koja je iz istog sela (Glavice) kao i Stipe Milanović, otac današnjeg premijera. Možda i može bez Perkovića, ali bez veza i poznanstava ne može nikako

 

Pomozi Novoselije da bude veselije

Prozvali Angelinu Jolie jer dugo čekaju razminiranje

Angelinu Jolie, filmsku zvijezdu, u Jutarnjem je prozvala Marijana Tomić, seljanka iz Novoselija nedaleko od Ličkog Osika zbog lošeg razminiranja. Slavna glumica donirala je 2011. godine 10.000 eura za razminiranje Novoselija pa su se stanovnici sela ponadali da će im netko napokon očistiti dvorišta od mina. Dvije godine kasnije vrtovi i njive Novoselija i dalje su puni mina, a Mladen Crnković, glasnogovornik HCR-a, rekao je Jutarnjem da glumica nije uplatila – ništa. Kasnije se ipak korigirao (“djelomično je uplatila i privukla ostale donacije”), ali nije objasnio zašto mještanima nisu razminirani vrtovi. Treba li pozvati u pomoć Laru Croft?

 

Zemlja znanja

Splitski smetlari zarađuju bolje 
od profesora

Ljubica Vrdoljak, direktorica u splitskoj Čistoći, pohvalila se u Slobodnoj da njihovi škovacini zarađuju više nego srednjoškolski profesori ili medicinske sestre. Smetlar sa 10 godina staža zarađuje 7500 kuna, a vozač njihova kamiona 9000 kuna. Lijepo je znati da se u nekom komunalnom poduzeću poštenim radom može dobro zaraditi, ali je tužno što u „zemlji znanja“ bolju perspektivu imaju oni koji su na vrijeme napustili školske klupe i bacili knjige u smeće.

 

Ispunjena želja

Roglić nepotrebno traži vladu koja će izgubiti izbore

Branko Roglić uime udruge hrvatskih poslodavaca poručuje da nam “treba vlada koja je spremna izgubiti izbore”. Griješi, jer takvu vladu već imamo, a treba nam vlada koja će provesti reforme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?