Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na protivnika

Mourinho opet po svom: Dok god igra tako, Newcastle neće ništa osvojiti

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
27.09.2015.
u 16:36

- Kada imate toliko neraspoloženih igrača, teško možete dobiti utakmicu. Ja nisam čarobnjak, dao sam sve od sebe.

Jose Mourinho u posljednje je vrijeme prilično nervozan, što je i razumljivo jer njegov Chelsea nije najbolje ušao u sezonu. Jučer su tek u završnici utakmice uspjeli spasiti bod protiv Newcastlea i odigrati 2:2, a trenutačno su na 15. mjestu sa samo osam bodova. Kao i obično, Mourinho je na kraju utakmice u ljutitom tonu govorio o protivniku.

- Ova utakmica primjer je zbog čega Newcastle godinama ne može ostvariti dobar rezultat. Njihov mentalitet je kriv za to, oni biraju utakmice u kojima će dati sve od sebe, dok u ostalim susretima to ne čine. To ti tipično ponašanje momčadi koja ništa ne može osvojiti, rekao je Mourinho.

Osvrnuo se zatim i na svoju momčad. 

- Kada imate toliko neraspoloženih igrača, teško možete dobiti utakmicu. Ja nisam čarobnjak, dao sam sve od sebe. Žao mi je samo što sam na poluvremenu imao samo tri izmjene, a trebalo mi ih je barem šest.

>>Brazilci izvukli Chelsea u Newcastleu, Olić s klupe gledao poraz HSV-a

Komentara 2

UM
umnjak
21:28 27.09.2015.

Potrosio 2 milijarde eura zadnjih 10god po klubovima. A poznat po taktickom parkiranju buseva.

MA
mamunamegalo
20:41 27.09.2015.

kako sad nisi čarobnjak. .pa si sam rekao da si special one ..ma daaaj. .pa si se nakupovao igrača. .nemoj me klat. .dao bi ja tebi nk Rudeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije