Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez računa

Klub u kojem tulumare Tedeschi i Milanović zapečatila porezna

Božićni party u Pepermintu, glazbu puštao Emil Tedeschi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
02.01.2014.
u 13:15

Pepermint je ovih dana često po medijima. Marko Šubat (31) nakon izlaska na Badnjak u Pepermint završio je na Rebru s frakturom lubanje i izljevom krvi u mozak.

Zagrebački klub Pepermint zatvoren je, a otkazan je i doček Nove godine.

– Nažalost klub Pepermint neće raditi ovaj vikend. Ispričavamo se stalnim posjetiteljima zbog nemogućnosti posjeta klubu. Još jednom isprika svima zbog mogućih neugodnosti proizašlih iz nastale situacije, stoji u obavijesti na Facebook stranici Peperminta od 27. prosinca. Klub je, doznajemo, zapečatila Porezna uprava.

– Klub Pepermint zatvoren je na 7 dana zbog poreznog prekršaja. Djelatnik koji radi na prodaji karata nije izdao račun za kupljenu kartu. Žao nam je zbog tog događaja, do sada je bilo više od 5 velikih nadzora porezne službe i nikad nije uočena nikakva nepravilnost u radu. Djelatnik je prekršaj napravio na svoju ruku, ali klub je kao poslodavac odgovoran za djela svojih zaposlenika pa prihvaćamo potpuno odgovornost za počinjeni prekršaj, kazao je voditelj kluba Zoran Nedić.

Klub će, pak, opet biti otvoren ovog petka, 3. siječnja. Neiskorištene ulaznice za doček Nove mogu se vratiti u KIC-u u Preradovićevoj.

Iz kluba u bolnicu

Pepermint je ovih dana često po medijima. Marko Šubat (31) nakon izlaska na Badnjak u Pepermint završio je na Rebru s frakturom lubanje i izljevom krvi u mozak. Tvrdi kako su ga pretukli zaštitari kluba. O sigurnosti se u Pepermintu brine tvrtka Alpha Event Security, no oni poriču napad.

Iz kluba Pepermint kažu da su čuli za to da su se te večeri potukli ljudi iz dvaju grupa koje su čekale u redu za ulaz.

– Navodno je neki dečko pokušavao ući preko reda i netko je iz tog reda reagirao. No, to se dogodilo na ulici, a ne u klubu – kazala je Zelda Bećirević iz Peperminta.

Ranije je na Badnjak održan božićni party s Emilom Tedeschijem za DJ pultom i premijerom Zoranom Milanovićem na plesnom podiju.

Komentara 10

MM
marlies.mohn
09:18 02.01.2014.

ti zastitari su nistarije s misicima..njima treba malo stati na rep,,,,znamo svi kakva im je biografija,,,is takvom biografijom ne bi smjeli raditi taj posao...paziti na red na znaci nekog prebiti da mora u bolnicu- tako su pokazali svoju nekompetentnost a i brutalitet.prestrasno!

MI
Milkica
12:14 02.01.2014.

Party je ofkors puno bolja, ljepša, kulturnija itd. riječ od riječi zabava. Hepi nju jir.

L0
luena 01
10:45 02.01.2014.

Steta da inspektori nisu bili to vecer kad je premijer tamo bio ,mislite da je on imao racun.?!Tedesi misli da moze kako hoce samo zato jer mu je premijer prijatelj ,a tko ce znati ,mozda i moze... Ne vjerjem daa ce paltit sto platit mora sve je to muljanje ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije