Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jubilarka

Za 20. obljetnicu Fashion.hr-a petodnevni spektakl sa 16 modnih revija

Bipa Fashion.hr
Foto: PR FOTO
1/2
30.09.2015.
u 10:31

Svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

Od 27. do 31. listopada hrvatska modna scena živjet će u znaku jubilarnog BIPA FASHION.HR-a.

Pet dana trajanja, šesnaest modnih revija, nova dizajnerska imena i najpoznatiji autori hrvatske modne scene obilježit će 20. po redu FASHION.HR na kojem će se vidjeti kolekcije Ivice Klarića, ELFS-a, eNVy rooma, Ivice Skoke, Aleksandre Dojčinović, Ana Marie Ricov, Martine Felje, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marine design, Krie design, Morane Krklec, HEDRA by Ana Jagić, Ane Bogdan i Vesne Spose. 

Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji debitirat će na ovogodišnjem BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

„Nakon 20 uspješnih sezona, izuzetno sam ponosan na brend koji smo stvorili i na ono što predstavlja na hrvatskoj, ali i regionalnoj modnoj sceni. U tom razdoblju poslovnog odrastanja, prošli smo nebrojene prepreke, ali ono što je danas ostalo kao sjećanje na taj proces su isključivo lijepe uspomene, puno realiziranih ideja, smijeha i prekrasnih ljudi koji sve ove godine čine veliku FASHION.HR obitelj. Istinski se trudimo na najbolji mogući način prezentirati našu modnu scenu i mislim da ovih 19 sezona iza nas pokazuje da smo u tome uspjeli. Potrudit ćemo se i ovim slavljeničkim izdanjem zadovoljiti mnogobrojnu publiku koja nas prati“, istaknuo je Vinko Filipić, osnivač i direktor FASHION.HR-a.

>>Ako ste u trendu ili to želite biti, ovo je portal na koji jednostavno morate kliknuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije