Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Florence Welch

Volim nositi odjeću koja će mi pristajati i kada budem bakica

florence welch
Foto: Harper's Bazaar
1/3
04.06.2012.
u 00:01

Pjevačica benda Florence and the Machine otkrila je i da bi voljela popiti čaj s Elizabetom II. jer ona sigurno jako puno toga zna

Otkad se pojavila na glazbenoj sceni, svi hvale njezin glas. No uskoro je od njezina glasa postao važniji njezin modni stil na kojem joj zavide - svi. Florence Welch sve je samo ne obična djevojka s prosječnim stilom. I to znaju svi modni urednici koji je obožavaju.

Harper's Bazaar tako je umjesto tipičnog modela odlučio ustupiti svoju lipanjsku naslovnicu upravo crvenokosoj pjevačici Florence, a njezina ekscentričnost i eteričnost i te kako su došle do izražaja na bajkovitoj naslovnici na kojoj je zasjala poput prerafaelitske božice.

Budući da kraljica slavi dijamantni jubilej, bilo je neizostavno priupitati Florence o tome koja je izjavila kako bi rado s njom popila čaj.
– Mislim da bi ona znala odgovore na sva moguća različita pitanja. Ma znate, najbolje riječi za scrabble...

A na pitanje o njezinu stilu kojem se divi cijeli svijet, ili barem oni koji se razumiju u modu, Florence je priznala:
– Volim nositi kreacije koje će mi pristajati kad budem starija dama. Odmah nam padaju na pamet prekrasne couture-kreacije prema kojima pjevačica gaji posebnu ljubav poput Chanela, Givenchyja, Valentina i Alexandera McQueena.

Muza mnogim divnim dizajnerima, Florence je otkrila da nema jednoga najdražeg dizajnera nego nekoliko:
– Riccardo (Tisci iz modne kuće Givenchy). Jednostavno obožavam Riccarda. Pier Paolo i Maria Grazia iz Valentina, zatim Stefano (Pilati, YSL), pa Frida (Gianini, Gucci)... A odjedanput je veselo uskliknula:
– Sarah Burton (A. McQueen)! Sarah, volim te, ti si najbolja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije