Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Otkrijte foilyage – novu tehniku posvjetljivanja kose

Miranda Kerr
Foto: Instagram
22.04.2015.
u 14:40

Radi se o novoj modernoj tehnici koju je proslavila ljepotica Miranda Kerr i koja objedinjuje balayage tehniku i posvjetljivanje pramenova folijom

Proljeće je stiglo i u naše krajeve, a s njime i novi trendovi u stiliziranju i bojenju kose.

Jeste li čuli za foilyage? Ne čudi nas ako niste jer se radi o novoj modernoj tehnici koju je proslavila ljepotica Miranda Kerr i koja objedinjuje balayage tehniku i posvjetljivanje pramenova folijom.

Foilyage je kreirao Hitomi Ikeda, kolorist iz newyorškog salona Louis Licari, a sam proces bojenja sastoji se od kombinacije tradicionalne balayage tehnike na kosi i vibrantnog pigmenta koji dobivamo efektom bojenja folijama.

Klasični balayage uključuje direktno nanošenje boje na kosu i bojenje slobodnom rukom što ponekad može biti pomalo kompliciran i neuredan proces, a stvaranje ombre efekta folijama je dugotrajan i zahtijevan proces pa je Ikeda stvorio način da ujedini balayage tehniku bojanja i umatanja vrhova folijom kako bi dodatno istaknuo pigment u kosi i dodao joj višedimenzionalni i sjajniji efekt.

Kako napraviti foilyage i sve što trebate znati o ovoj tehnici bojenja, pročitajte na portalu Fashion.hr

>>'Kosa mi se stanjila, ima je manje, a tjeme mi je masno i perutavo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije