Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski trend

Stiže Gap - brend zbog čijih su traperica Hrvati išli čak u Pariz

'gap1_nnn_ziv_27101'
''
29.10.2010.
u 08:00

Gap je uvjeren da će osvojiti hrvatsko tržište, jer kako kažu, u casual odjeći broj su jedan u svijetu, a u Europi odmah do Zare.

Svi koji su po traperice s potpisom Gapa, za koji je svojedobno kolekcije dizajnirala i slavna glumica Sarah Jessica Parker, morali pakirati kovčege i putovati u neku europsku metropolu, napokon mogu odahnuti. Naime, taj svjetski modni div vrata otvara na prostoru od oko 800 kvadrata u Arena centru. 

Osim odjevne linije za žene i muškarce, Gap će u ponudi imati i liniju za djecu te bebe. Iako je planetarno popularan po svojim trapericama, majicama s kapuljačama, kaki hlačama..., ovo je tek prva Gapova trgovina otvorena u našoj regiji, a u svijetu ih ima čak 3100. 

– Uvjereni smo da ćemo osvojiti i Hrvatsku – objasnili su iz Gapa te napomenuli kako zasad ne planiraju otvaranje novih trgovina. 

U prva četiri dana kupci će uz promo letak koji će se dijeliti dobiti 20 posto popusta na jeans. 

Nakon Zare, koju su prije tri godine domaći šopingholičari s nestrpljenjem čekali da u Avenue Malu otvori svoja vrata, Gap je, uz H&M, najiščekivaniji brend u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sandrina
12:53 29.10.2010.

Još jedan u nizu dućana za uniformirane žene istih frizura, iste odjeće, istog stila, i istog načina življenja = peglanja muževljeve kartice.....

AL
altec
09:06 29.10.2010.

H & M će vas pojesti za doručak! :-)

TI
Tisikomunjara
09:39 29.10.2010.

I koji su to idijoti koji idu u Pariz da bi kupili neke izuzetno precijenjene hlače?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije