Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
August summer capsule

Sasvim drukčija prozračna mini kolekcija Maks studija čija je okosnica bijela boja

Maks studio August sumer capsule kolekcija
Foto: Zvonimir Ferina
1/6
18.08.2016.
u 10:56

Dizajnerica Saša Maksimiljanović po prvi puta predstavlja bijelu prozračnu capsule kolekciju Maks studija

Maks studio, inače poznat po black fashionu, ovoga kolovoza lansirao je posebnu August summer capsule kolekciju čija je okosnica bijela boja. Prozračna mini kolekcija sadrži idealne ljetne modele izrađene od ručno oslikanih materijala.

Ljetna kampanja snimljena je na vrućem asfaltu grada Zagreba, a potpisuje ju fotograf Zvonimir Ferina. U prvom planu je mladi model Dora Grubišić, koja izvrsno nosi najnovije modele Saše Maksimiljanović. Ova ljetna capsule kolekcija izvrstan je uvod u mnoga jesenska događanja kojima će Maks studio proslaviti 45. godišnjicu postojanja.

Maks studio dizajnerice Saše Maksimiljanović godinama je sinonim za kvalitetan dizajn vječno crne boje. Krojevi i kvaliteta ono su čime Maks studio od samih početaka oduševljava svoje klijente i modne zaljubljenike. Ovoga ljeta Saša je odlučila napraviti mali zaokret te prvi puta prezentirati bijelu, prozračnu kolekciju rukom oslikanih materijala.

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Mini kolekcija sadrži tunike, bluze i šalove izrađene od organskog pamuka, gaze i svile te oslikane prepoznatljivim Sašinim motivima.

>>Nije ih iznenadila kiša: Jesenska moda na ulicama Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije