Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruća modna jesen

Prvi put kod nas avionska će pista postati modna: CAP u hangarima Croatia Airlinesa

Cro A Porter Avantgade
Foto: Mladen Šarić
1/2
03.09.2014.
u 09:30

Schwarzkopf Cro A Porter AVANGARDE održat će se 1. listopada, a DEPARTURE 2. - 4. listopada

Viktor Drago i njegov kreativni tim za ovu su jesen pripremili modno događanje o kojem će pričati i vrapci na grani. Figurativno i doslovno jer će moda početkom listopada sletjeti na avionsku pistu.

Ovosezonski Cro a Porter održat će se naime u suradnji s Croati Airlinesom pri čemu će avionska pista postati modna, a avionski hangar lokacija događanja, za koje će ulaz biti strogo limitiran i kontroliran.

Schwarzkopf Cro A Porter AVANGARDE održat će se 1. listopada, a DEPARTURE 2. - 4. listopada. Inspirirani putovanjem, letom i brisanjem granica, organizatori najavljuju možda najsofisticiranije izdanje projekta dosad.

Foto: Franjo Matković

- Neopisivo smo ponosni što nas je Croatia Airlines odabrala za partnera u ovom projektu i pružila priliku da zajedno organiziramo događaj, koji će nesumnjivo pomaknuti granice. Ovo je jedinstvena prilika i čast. Preciznost, profesionalnost, sigurnost i sofisticirana izvedba, odlike su kojima možemo opisati i Croatia Airlines i Cro a Porter, a oba su branda od velikoga nacionalnog značaja. To je sjajan primjer suradnje, koja bi trebala funkcionirati na svim razinama, kazao je Viktor Drago.

Foto: Mladen Šarić

>>'Danas sam sretna žena i sama sam to zaslužila'

>>Modni summit na vrhu

>>Pogledajte kako izgleda slavonska krizma kroz oči branda Twins

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije