Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermodel

'Prestravljuju me plastične operacije otkad sam korigirala klempave uši'

Alessandra Ambrosio
Foto: MCRF/Press Association/PIXSELL
13.12.2013.
u 14:00

Alessandra nije jedina poznata diva koje plastične operacije smatraju - odbojnima

- Modeli su jedni od najnesigurnijih osoba koje sam upoznala, izjavila je jednom prilikom Alessandra Ambrosi, supermodel i anđelica Victoria`s Secreta. Otkrila je da i ona sama osjeća veliku nesigurnost kada su u pitanju - njene uši. Sve je započelo još kada je imala samo 11 godina i kada je otišla na korekciju klempavih ušiju. Otišla je kod jednog liječnika u njenom rodnog gradu u Brazilu koji je prije nje obavio samo jednu takvu plastičnu operaciju.

Kako je ispričala u intervjuu za The Edite, ta operacija nije prošla dobro jer je idućih dana imala osjećaj da joj je netko odrezao uši i nakon nekoliko malih popravaka još nije onako kako bi trebalo biti. Liječnici su joj rekli da se to može korigirati, ali ovu ljepoticu bilo kakva pomisao na novu plastičnu operaciju prestravljuje.

Alessandra nije jedina poznata diva koje plastične operacije smatraju - odbojnima, piše Huffington Post.  U istom razmišljanju pridružuju joj se Carmen Electra, Courtney Love i Lisa Rinna. Glumica Denise Richards žali zbog umetanja silikonskih implatanata u grudi kada je imala samo 19. godina.

>>Plastične operacije najčešće izvode kirurzi s malo iskustva


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije