Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisni savjeti!

Preljev za kosu: Prednosti i kako ga napraviti kod kuće

Kosa, pranje kose
Foto: Shutterstock
1/4
30.01.2017.
u 15:15

Osim za popravak nijanse nakon bojenja kose, preljev će nam pomoći kada želimo pustiti vlastitu boju da izraste

Želite promijeniti boju kose, ali niste sigurni kako će nova boja izgledati? Volite svoju prirodnu boju i htjeli biste samo isprobati kako bi vam druga nijansa stajala? Preljev za kosu, poznat još i kao toner, je polutrajna boja koja omogućuje blagu promjenu boje kose uz koju ćete moći vratiti prvotnu boju ukoliko vam se dobivena ne svidi.

Preljev za kosu nije agresivan koliko i boje za kosu te će manje oštetiti samu kosu, dok će boju biti lakše isprati ako ne postignete željenu nijansu. Preljevi također omogućuju popravak boje i neutraliziranje neželjenih tonova, kako piše Kreni Zdravo.

Osim za popravak nijanse nakon bojenja kose, preljev će nam pomoći kada želimo pustiti vlastitu boju da izraste. U tome slučaju, potrebni su vam povremeni odlasci u frizerski salon koji će smanjiti izraženu razliku između izrasta i ostatka kose. 

Preljev za kosu možete napraviti i kod kuće, no preporučuje se oprez jer smo ipak najsigurniji u rukama profesionalaca.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

>> Ova biljka čini čuda s kožnim problemima, a njezino blagotvorno djelovanje poznato je još od doba Egipta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije