Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poznate Hrvatice snimile prekrasan bajkovit editorijal!

editorijal
Foto: MARTINA CVEK
1/11
PR
Autor
PR članak
04.08.2014.
u 12:42

Studio Marcela snimio je ljetni editorijal, a u ulozi atraktivnih morskih sirena našle su se glumica Ana Begić Tahiri, pjevačica Lidija Bačić, nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, jedna od najljepših Hrvatica Nikolina Miletić te manekenka i studentica prava Marcela Pezo.

Ova prekrasna morska priča studija Marcela dočarava ljepotu morski sirena u koje još uvijek vjeruju u  mnogim kulturama svijeta. Ova mitsk bića prvi put se spomilazimogrčkoj mitologiji. Podsjetimo Homer ih spominje u trenutku kada je Odisej prolazio pored otoka sirena i morao je začepiti uši voskom svojim mornarima kako ne bi čuli njihov božanski glas koji neodoljivo privlači, opija i ubija.
Kako vam se sviđaju hrvatske sirene procijenite u atraktivnim fotografijama.

Kako naše poznate sirene provode ovo ljeto pitali smo ih na snimanju editorijala:
Ana Begić Tahiri ovo ljeto snima novu seriju koja će se od jeseni prikazivati na malim ekranima no slobodne trenutke provodi u Sabunikama pored Zadra gdje uživa na pješčanim plažama koje su kao stvorene za njezinu kćerkicu Lanu. Ljetne večeri provode u Zatonu.

Pjevačica Lidija Bačić zadnjih nekoliko godina ljeto provodi  radno. Puno nastupa i putuje. Privatno nemam neke zelje za putovanjima jer je posao svaki tjedan negdje drugdje vodi i to smatra ljepotom svog posla. Ovo ljeto je se moze vidjeti najviše na našoj obali, također i u Sloveniji. Trenutno završava novu pjesmu radnog naslova "Adio amore" koju ću ispratiti spotom kao i sve dosadasnje pjesme. Krajem godine planira izdati svoj treći studijski album.

Ivani Delač Đolo također je svako ljeto radno jer organizira modnu manifestaciju Riječke stepenice. Krajem srpnja je s obitelji  bila na odmoru na srednjem Jadranu, a trenutno je zaposlena oko pripreme 8. Riječkih stepenica koje najavljuje za 29. kolovoz.

Jednoj od najljepših Hrvatica manekenki Nikolini Miletić ovo zanimljivo snimanje je posljednje u srpnju.  Tjedan dana prije uživala je na Cresu, gdje ljetuje svake godine sa svojom obitelji. Sunce, sol, knjiga i briškula s roditeljima i bratom kaže  je sve što joj  je potrebno za divan odmor i punjenje baterija. Kolovoz je rezerviran za putovanja s društvom, a kraj kolovoza ponovno će joj biti radni.

Sve one ljeti jako paze na svoju dugu kosu a kako bi ostala sačuvana od sunca , mora i soli savjetuje i svim čitateljicama Jadranka Pezo: ''Najbolja zaštita od sunca za kosu je šešir, kapa ili marama. Ako ne volite nositi pokrivala za kosu možete ju poprskati sprejem za zaštitu od UV zraka.''

Frizure: Studio Marcela
Šminka: Ivana Purković
Kostimi: Ivana Jurić Design 

Želite prijaviti greške?