Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezbrižno na sunce

Pošaljite selfie s plaže! Najbolji osvaja vrijedan NIVEA poklon paket

Nivea Sun
Foto: Nivea
1/3
17.07.2014.
u 10:09

Da bi sunčanje prošlo što bezbrižnije pobrinula se Nivea s dva nova proizvoda: Protect&Refresh Invisible osvježavajući sprej za sunčanje te NIVEA Sun In-Shower after sun losion.

Ljeto je u punom jeku!

Da bi sunčanje prošlo što bezbrižnije pobrinula se Nivea s dva nova proizvoda: Protect&Refresh Invisible osvježavajući sprej za sunčanje te NIVEA Sun In-Shower after sun losion.

Protect&Refresh Invisible osvježavajući je sprej za sunčanje pruža pouzdanu zaštitu, osvježava kožu te ju čine svilenkasto mekom. Inovativna formula Protect&Refresh spreja kombinira 3 prednosti - zaštitu od sunca, osvježavajući efekt i svilenkasto meku kožu - u jednom proizvodu.

Lako se nanosi: proziran, nemasni sprej brzo se upija i ne ostavlja bijele tragove na koži i vodootporan je.

Foto: Nivea

Nakon uživanja u suncu potrebno je kožu dobro hidratizirati i njegovati. Novi proizvod unutar inovativne In-Shower linije trenutno hidratizira kožu osvježavajućom formulom s morskim mineralima i krastavcima - idealno za kožu okupanu i isušenu suncem. NIVEA Sun In-Shower after sun losion sadržio svježavajuću formulu s morskim mineralima i krastavcima, a nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno pod tušem.

Foto: Nivea

Hidratantni zaštitni sloj ostaje na koži čak i nakon brisanja ručnikom, a osvježavajuća formula pruža osjećaj neodoljivo meke kože.

Darujemo poklone za najbolji selfie

I vi se ovog ljeta možete zaštiti Niveinim proizvodima no za to ćete se morati malo potruditi. Nivea daruje 5 nagrada, a sve što trebate napraviti je snimiti selfie s plaže i poslati ga zajedno sa svojim podacima na mail nagrade@vecernji.net.

Igra traje do 24. srpnja u 10 sati, a najbolji selfie odabrat će redakcija portala Vecernji.hr.

Prva je nagrada poklon paket NIVEA Sun proizvoda (Nivea ležaljka za plažu, sprej za sunčanje i jedan In-Shower after sun losion), a 4 će autora selfieja dobiti utješne nagrade – po jedan sprej za sunčanje.

Komentara 1

VA
Valele
22:45 27.07.2014.

Poštovani, smijem pitati što je s dobitnicima ove nagradne igre?? Lijep pozdrav! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije