Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizajnerica

Ovo je 5 zdravih navika Aleksandre Dojčinović: Jednom mjesečno priuštim si wellness s curama’

Aleksandra Dojčinović
30.01.2017.
u 16:40

Lijepa dizajnerica voli tretmane lica koji na nju djeluju opuštajuće

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović svojim ženstvenim kreacijama osvaja iz sezone u sezonu poznate i nepoznate Hrvatice. Nama je otkrila kojih to 5 zdravih navika posebno njeguje.

1. Odavno sam spoznala blagotvornost najjeftinije hidratizacije tijela – vode. Savjetujem svima najmanje 6 čaša vode na dan jer su rezultati vidljivi vrlo brzo. Najviše uživam u zdravim obrocima u kombinaciji s voćem. Hranim se prema ayurveda principu i jedem što odgovara mom organizmu.

2. Trudim se uvijek biti nasmijana i dobre volje, a tip sam osobe koja u problemima vidi samo nove prilike. To je posljedica dugogodišnjeg rada na sebi. Sve dolazi iz glave.

3. Obožavam sve moguće tretmane lica, na mene djeluju vrlo opuštajuće i rado se prepuštam u ruke stručnjaka, bez obzira na to idem li na masažu ili neki od tretmana lica za uljepšavanje.

4. Jednom mjesečno mi cure odlazimo u wellness i ti naši trenuci su za mene neprocjenjivi. Dijelimo jedna s drugom poslovne probleme, pomažemo si savjetima. A uz to se prekrasno opustimo od stresne svakodnevice.

5. Rijetko kada popijem tabletu, a odlazak doktoru kod mene svodi se na najnužnije preglede. Ponekad je dobro dozvoliti organizmu da se sam izbori protiv malih virusa jer navikavati ga na lijekove dugoročno ne donosi dobro.

>>Ovo je pet zdravih navika Kristine Krepele: Ovaj topli napitak pijem svako jutro!

Komentara 1

HR
Hrabraja
17:11 30.01.2017.

Kaj nije to ona s babastom aljinama koje nosi Sanja Dolezal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije