Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trend

Odlučili ste se za tetovažu? Biste li se usudili iscrtati nešto slično?

tetovaža
Foto: screenshot/youtube
1/2
20.11.2013.
u 11:24

Sve više žena odlučuje svoje tijelo ukrasiti nekom slikom, simbolom, rečenicom ili znakom. Biste li vi?

Uhvatili ste se u razmišljanju o tetoviranju? Ali još se niste konačno odlučili? Ne čudi, prije nego se konačno odlučite na taj potez, morate biti sigurni u svoju odluku. Najčešći razlog zašto će se netko teže odlučiti oslikati dio svog tijela jest da je tetovaža trajna. Posljednjih godina sve više se spominje lasersko uklanjanje tetovaža s tijela pa to i više nije toliko zastrašujuće. Postoje i kreme koje mogu privremeno pokriti tetovažu ako to zahtijeva neka situacija. S druge pak strane, većina voli upravo tu činjenicu da na sebi ima taj trajni trag jer tetovaže su odraz onoga što nam je posebno važno i bitno u životu. U većini slučajeva. U ostalima, može se samo raditi o ukrašavanju tijela, bez ikakva značenja.

Otkud krenuti? Sada kada ste se odlučili na taj korak i imate viziju kakvu sliku želite imati na sebi, morate se raspitati kome ćete prepustiti taj posao. Iako ima jako mnogo salona za tetoviranje, potrebno je dobro se raspitati u vašoj okolini. Tattoo "majstor" mora voditi računa o priboru kojim iscrtava svoja mala i velika umjetnička djela na vašoj koži. S obzirom na to da je riječ o vašem tijelu, a tetoviranje se obavlja na najvećem organu – koži, ne želite riskirati nikakvu infekciju ili neke neželjene posljedice. Pribor mora biti sterilan, a igle će tattoo-majstor ispred vas otvoriti iz originalnog pakiranja.

Svaku vašu ideju doradit će u salonu za tetoviranje, a ako i nemate ideju čime biste se ukrasili, u salonima postoje katalozi s mnoštvom fotografija koje vam mogu poslužiti kao ideja. Internet je također prepun raznih galerija, na vama je samo da se odlučite.

Mi smo pronašli video u kojem su prikazane neke od najboljih 3D tetovaža. Biste li se usudili iscrtati nešto slično?

>>Tetovaže – Popularna su slova i izreke, ali i mikser iznad stražnjice

Ključne riječi

Komentara 2

MA
MalaFufica
12:26 20.11.2013.

tatto... really?? gospon novinar, piše se tattoo

Avatar belmondo
belmondo
16:41 21.11.2013.

Ma daj, zbog toga sto se laserski moze skinut tetovaza to sad znaci da se mozemo ici tetovirati.. da ne spominjem koji su troskovi laserskog skidanja tetovaze i to jako boli. Ja sam PROTIV!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije