Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leopard uzorak je hit jeseni

Nešto je divlje u zraku ...vrijeme za 'dlakave' cipele i tenisice

PR Foto
24.09.2014.
u 16:30

Niske cipele, udobne tenisice ili salonke s visokim potpeticama – svaki par obuće s uzorkom leoparda najavljuje da je nešto „divlje u zraku“

Uzorak leoparda već godinama ne silazi s modnih pista, a dizajneri ga osobito vole kada su u pitanju kolekcije za jesen/zimu jer ostavlja snažan dojam i razbija tamne tonove koji su uglavnom prisutni u tom dijelu godine. Austrijski brend Högl Shoe Fashion na svoj način se priklonio vladajućim trendovima pa se uzorak leoparda dobro uklopio na cipele, tenisice, gležnjače i torbice koje ove jeseni možete vidjeti u trgovinama u Ilici 12 i Westgateu. Niske cipele, udobne tenisice ili salonke s visokim potpeticama – svaki par obuće s uzorkom leoparda  najavljuje  da je nešto „divlje u zraku“ Decentne kombinacije crnog, laka i uzorka leopardova krzna svakoj odjevnoj kombinaciji, posebno onoj jednobojno crnoj ili smeđoj dati pečat  zbog kojeg ćete biti u središtu pažnje. Uzmemo li u obzir da su tenisice,  posebno u zimskoj kolekciji one visoke, apsolutni hit, 'hoglice' će ispuniti vaša očekivanja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije