Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Marquise Maestoso'

Na modnu reviju Hippy Gardena 'ušetao' bijeli konj

Hippy Garden modna revija
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/17
02.12.2015.
u 09:21

Jasnom vizijom, na posve sofisticiran i moderan način, Hippy Garden je stvorio moćnu ikonu, nazvavši je „Marquise Maestoso“, a koliko "moćno" je kolekcija predstavljena, pokazalo se i kada je u dvoranu "obojenu" mistikom ušetao bijeli konj kao kontrast maglovitoj crnoj komponenti koja se prožimala tijekom cijele revije.

Da su granice tu da bi se srušile te da danas ništa tako dobro ne reflektira slobodu duha, okrenutost kreativnoj i umjetničkoj sklonosti kao profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost, pokazalo se još jednom na sinoć održanoj modnoj reviji Hippy Gardena u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. 

Jasnom vizijom, na posve sofisticiran i moderan način, Hippy Garden je stvorio moćnu ikonu, nazvavši je „Marquise Maestoso“, a koliko "moćno" je kolekcija predstavljena pokazalo se i kada je u dvoranu "obojenu" mistikom ušetao bijeli konj kao kontrast maglovitoj crnoj komponenti koja se prožimala tijekom cijele revije. 

Za ovu prigodu čarobno dekorirana Smaragdna dvorana hotela Esplanade jučer je bila pretvorena u raskošnu modnu pistu, kojom su defilirale čarobne modne Marquise. Na taj je način renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina inspiriranih duhom vremena kad su u cijelosti vladale plemkinje.

Linije Hippy Garden Couture kolekcije su fluidne s ubačenim transparentnim dijelovima  visoko vrijedne svile i brokata, a silueta je vrlo profinjena i elegantna. Đurđica Vorkapić  nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina, jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost, eteričnost, samouvjerenost potpune Hippy žene. Ovom revijom u mističnom i ambijentalnom ozračju Smaragdne dvorane hotela Esplanade, Hippy Garden pomaknuo je granice domaće produkcije modnih revija.

Brend Hippy Garden je ovom couture kolekcijom bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu ostao vjeran svom izričaju.

– Ovom prilikom htjela bih zahvaliti svim suradnicima, prijateljima, medijima koji su nam pomogli da ovako zahtjevna misija postane realnost. Kreirali smo mističnu oazu stila u kojoj se moda isprepliće s djelima glazbenih virtuoza, davno zaboravljenim recepturama, bajkovitom glazbom i fantastičnim scenskim izričajem te ću je zasigurno zauvijek pamtiti – rekla je Đurđica Vorkapić.

Pogledajte galeriju...

>>Profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost na sofisticiran i moderan način

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije