Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatice poludjele za Boudoir kreacijam

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić raspametile fashionistice

Boudoir
Foto: Mladen Šarić
1/5
23.02.2016.
u 12:37

Koliko je bitno redovno modno promišljati i konstantno preispitivati tržište dokazale su lansiranjem sada već kultne "Fiskulture"

Već 15 godina na modnoj sceni Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić oduševljavaju domaće, ali i regionalne fashionistice.

O njima redovno piše Harper's BAZAAR, a ove dvije regionalne kraljice couture-a našle su se i u New York Times-u.

Koliko njihov modni svijet zapravo privlači ne samo domaće, već i svjetske posjetitelje govori i činjenica da sve turističke ture redovno zastanu ispred Boudoir ateliera u Radićevoj ulici te svakodnevno fotografiraju rad Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić.

Koliko je bitno redovno modno promišljati i konstantno preispitivati tržište dokazale su lansiranjem sada već kultne "Fiskulture".

Najnoviji komad koji su sestre Boudoir lansirale je jednostavna crna (likra i čipka) ili bijela tunika s čipkom, vođene činjenicom da su ponekad najjednostavnije stvari koje se podignu jednostavnim dizajnerskim potpisom najbolje rješenje i upravo ono što mnoge pripadnice nježnijeg spola u moru high street brendova trebaju i traže.

"Naše klijentice redovno od nas očekuju samo najbolje, a to i dobiju. Ako je komad jeftiniji, ne znači da mora biti i nekvalitetan što je slučaj kod mnogih drugih trgovina. U svakom našem komadu mi se 100% unesemo i trudimo se da je uvijek najbolji. Naše tunike napravljene su od likre i čipke te su za svakodnevno nošenje. Vrlo su jednostavne, a efektne i to su naše klijentice prepoznale. Već prvog dana kada smo se odlučile objaviti teaser na Instagramu klijentice su nas zasule upitima i rezervacijama. Prvih 200 tunika, čija je cijena 650 kuna, otišlo je u rekordnom roku, kraćem od 3 dana. Tunike radimo i dalje, a uskoro očekujte i novu couture i novu Fiskultura kolekciju" izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Sestre Boudoir trenutno pripremaju novu couture kolekciju koja ove sezone donosi nešto što je do sada zbilja neviđeno u njihovom potpisu.

Foto: Mladen Šarić

>>Poznati Hrvati u austrijskom Nassfeldu: Odličan je osjećaj biti s prijateljima na ovom skijalištu

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:35 24.02.2016.

Ružne haljine, i bijela i crne koje nose dizajnerice. Nikad ih ne bi odjenula.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:53 23.02.2016.

je li ovo provokacija? Pa dajte pogledajte na kaj ove dvije lice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije