Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
resort kolekcija 'Sophia'

Mini pret-a-porter kolekcija Roberta Severa za ljetne izlaske, druženja i koktele

Robert Sever resort kolekcija Sophia
Foto: Marko Grubišić
1/9
14.07.2015.
u 11:32

Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka

U ovom ljetnom razdoblju hrvatski pret-a-porter brend Robert Sever donosi pravu vruću modnu poslasticu.

Riječ je o kampanji za novu resort kolekciju imena „Sophia“ poznatog brenda. U ulozi zaštitnog lica po deveti put nalazi se muza Robert Sever brenda, mlada Iva Marušić.

Ovu mini pret-a-porter kolekciju čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look.

„Jako smo sretni što smo nakon nekoliko godina stanke ponovno stvorili vizuale u suradnji s Markom Grubišićem, koji potpisuje neke od kampanja sa samih početaka našeg brenda.

Njegovo oko za modnim prikazom siluete, kao i vrlo istančan, ukus dale su ovoj kampanji, ali i kolekciji jednu novu prizmu koja je prepoznatljivu estetiku RS brenda ponovno učinila svježom i modernom„ objasnili su Robert Sever i Branko Basletić.

Vizuali su vođeni idejom kolekcije i odaju dojam da su snimljeni na egzotičnoj lokaciji.

– Igra svijetla i sjena stvara ugođaj tople ljetne noći i vrućeg ljetnog dana, ambijenta gdje naša heroina provodi svoj odmor. Make-up koji potpisuje Ivana Zečić, kao i frizure koje potpisuje Mijo Majhen pretvorile su Ivu Marušić i njezino deveto pojavljivanje kao zaštitnog lica RS kampanja u potpuno nešto novo i neočekivano. Oduševljeni smo našim novim vizualima! – ističu autori kampanje.

Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele.

– Htjeli smo da žena koja nosi kreacije iz kolekcije „Sophia“ bude opuštena, da joj fini materijali nježno padaju niz tijelo i da ima naglašenu senzualnost i blagi seksepil. Ovakav pristup je odmak od formi koje smo radili u posljednjih nekoliko kolekcija jer uvijek volimo estetiku brenda istraživati i provlačiti kroz razne teme i oblike. Naša RS žena voli promjene i sigurna je u sebe – ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

Foto: Marko Grubišić

Foto: Marko Grubišić

>>Najpoželjnije torbe ove sezone nose potpis Roberta Severa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije