Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspjela je!

Kristina prva Hrvatica na coveru talijanskog Voguea!

Kristina Šalinović (1)
Foto: arhiva vl
1/3
02.04.2011.
u 13:56

Mlada Makaranka nakon uspješnih tjedana na pistama Londona, New Yorka, Pariza i Milana osvanula je na naslovnici talijanskog Voguea

Naša najuspješnija manekenka svojim kolegicama pokazala je što doista znači biti uspješan model!

Naslovnica talijanskog Voguea, koju krasi Kristina Šalinović još je jedan dokaz uspjeha ove 21-godišne Makaranke. Djevojka koja je svoju karijeru započela sasvim slučajno, na nagovor prijatelja, sada je zvijezda agencije Talia models, a njezinu čar shvatio je i portal models.com koji ju je proglasio jednom od 12 najperspektivnijih i najuspješnijih modela 2010. godine.

No, u 2011. Kristini je krenulo samo na bolje - na modnim tjednima s kolekcijama za jesen i zimu teško se mogla naći revija koju Kristina nije nosila, a posebnu pažnju privukla je otvaranjem Mugler revije na kojoj je gostovala i Lady Gaga. Oduševila nas je i u kreacijama Chanela, Missonija, Dolce&Gabbane, Lanvina i brojnih drugih, a komentar jednog tjednika kako su pred njom velike stvari, Kristina je popratila izjavom: "Da samo znate!"

Naslovnica talijanskog Voguea samo je još jedna zvjezdica u dosad blistavoj karijeri ove mlade gospođice, a organizatori Cro-A-Portera posebno su ponosni jer je upravo za njih Kiki snimila svoju prvu kampanju 2009. koja ju je lansirala u svjetsku slavu, a ekipa ovog modnog tjedna objavila je kako će Kristina i na 17. izdanju Cro-A-Portera, 2. travnja prošetati pistom shopping centra Westgate.

Bravo, Kiki!

Ključne riječi

Komentara 4

HA
Harpoon
18:12 02.04.2011.

Pogled na sliku izazvao mi je jaku erekciju, i ako nastavim promatrati mogao bih ejakulirati.

AM
a_morte_i_rossi
18:14 02.04.2011.

@harpoon LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

FL
flok
19:39 02.04.2011.

ajde novinaru ne seri u italiji je usjela dr nela sršen, a ne ova fufica, kakav ti je ovo uspjeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije