Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Keune & Ivan Alduk proslavili dvije godine uspješne suradnje!

Keune
Foto: PR FOTO
1/15
PR
Autor
PR članak
16.09.2015.
u 13:26

U utorak 15. rujna 2015., s početkom u 18.30 sati u Sherry's Wines & Bites baru u Ilici 73,

Keune, priznata nizozemska kuća kozmetike za kosu s više od 90 godina tradicije i zavidnom reputacijom građenoj na visokoj kvaliteti proizvoda, i talentirani hrvatski dizajner i miljenik modnih krugova, Ivan Alduk, proslavili su dvije godine uspješne suradnje.

Program su vodili Tarik Filipović i Ana Radišić, a suradnju su došli pozdraviti i mnogi poznati kao što je: Lejla Filipović, Viktorija Rađa Đonlić, Ana Stunić, Anja Šovagović i mnogi drugi suradnici i prijatelji ova dva branda.

Posjetitelji su mogli uživati u atraktivnim fotografijama Aldukovih kampanja u kojima tim Keune Akademija potpisuje frizure.

Keune je ovom prilikom predstavio i novitete svoje kuće: Color Craving modne nijanse s direktnim pigmentima koje postepeno izbljeđuju. Atraktivne nijanse mogu se isprobati u Keune frizerskim salonima.

Dva uspješna brenda uskoro planiraju i zajedničke projekte jer njihov cilj je pomicanje granica i postavljanje vlastitih pravila kad je riječ o materijalima s kojim se radi poput svile i pamuka ili možda kose…

Želite prijaviti greške?