Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivaju mnogo

Jeste li princeza ili kreativka? Doznajte što vaše cipele govore o vama

Cipele
Foto: Thinkstock
1/6
03.09.2014.
u 13:38

Žena nikada nema dovoljno cipela, uvijek su novi izgovori za kupiti onaj par koji va sje oborio s nogu iz izloga. I dok vi birate svoje nove "ljubimice", Tanya Wiliams otkrit će vam što sve model cipela koji ste izabrali govori o vama. Spremni?

Tanya Williams je suvremena Pepeljuga i dijeli svoju nevjerojatnu sposobnost prepoznavanja crta osobnosti s jednim pogledom na ženski izbor cipela.

Za australski portal Woman otkrila je kako pogled na cipelice može otkriti mnogo, a na vama je da bacite pogled na svoje i otkrijete nešto o sebi, što možda i niste znali.

Cipele s punom petom

Foto: Asos

Foto: ASOS

Ako ste ljubiteljica cipela s punom petom vi ste svestrana osoba koja naporno radi, živi užurbano i često tulumari. Idete punom parom naprijed bez obzira na posljedice. Dobro ste organizirana osoba i pomalo "control freak" . Ove vrste cipela obožavaju zaposlene majke koje vole kombinirati udobnost i stil.

Cipele s otvorenim prstom

Foto: Asos

Foto: ASOS

Ako ste ljubiteljica ovih vrsta cipela, vi ste vrlo marljiva, strastvena i klasična osoba. Veliku pozornost posvećujete svom izgledu i karijeri. Uvijek ste u savršenom izdanju bez ijedne greške i ne izlazite iz kuće bez manikiranih noktiju. Odlično izgledate čak i u zrakoplovu. Ovu vrstu cipela obožavaju HR menadžerice, zaposlenice u odnosima s javnošću, konzultantice.

Salonke

Foto: Asos

Foto: ASOS

Žena koja voli salonke je nepredvidljiva, dramatična, često šokira...Voli biti u središtu pozornosti i često je brza i atraktivna. Ima visoko samopouzdanje i vrlo je seksipilna. Ove vrste cipela često biraju direktorice, vlasnice tvrtki, marketing menadžerice i žene na visokim pozicijama.

Konzervativne salonke

Foto: Mango

Foto: MANGO

Osoba koja voli ovu vrstu cipela često je vrlo prizemljena, stoji čvrsto na zemlji, odlična je prijateljica, ali i kreativna. Njene ideje su kreativne, ali i jednostavne jer ne traži previše pozornosti. Uvijek ima mobitel u ruci, a žena koja bira ovu vrstu cipele najčešće radi neke uredske poslove; odvjetnica je ili asistentica upravitelja.

Dizajnerske štikle

Foto: Asos

Foto: ASOS

Ona je diva. Uvijek voli nositi upečatljiv, najčešće dizajnerski komad odjeće uz iste takve cipele. Prava je poznavateljica i sljedbenica modnih trendova i ponaša se poput prave princeze. Naravno, očekuje i da se prema njoj tako drugi ophode. Želi samo najbolje u životu i nosi cipele s potpisom u gotovo svim prigodama.

>>TOP 10 gležnjača za nadolazeću jesen i zimu

>>13 stvari koje niste znali o legendarnim 'starkama'

>>Ove su cipele zapalile društvenu mrežu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije