Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se nova kraljica

Izbor za kraljicu Jadrana i ove godine na prekrasnom otoku Rabu

kraljica jadrana
Foto: Promo foto
1/3
14.07.2016.
u 13:10

Za titulu najljepše od najljepših natjecat će se finalistice iz svih dijelova našeg prekrasnog Jadrana, od Pule pa sve do Dubrovnika. Izbor će se održati 19. kolovoza 2016.

Izbor za kraljicu Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote koji se tradicionalno održava već više od dva desetljeća i koji je iznjedrio neke od naših najpoznatijih ljepotica. Njemu prethodi također dobro poznati izbor Kraljice Jadrana.

Foto: Promo foto

Za titulu najljepše od najljepših natjecat će se finalistice iz svih dijelova našeg prekrasnog Jadrana, od Pule pa sve do Dubrovnika. Izbor će se održati 19. kolovoza 2016., a mjesto održavanja i ove godine je terasa turističkog naselja San Marino, točnije mjestašce Lopar na otoku Rabu, koji je poznat po Rajskoj plaži, jednoj od najljepših pješčanih plaža na Jadranu. Novoizabranoj Kraljici krunu će predati prošlogodišnja Kraljica Jadrana, prelijepa Puljanka Ena Dellabernardina.

Foto: Promo foto

Još uvijek nije kasno za prijave, stoga se pozivaju sve zainteresirane ljepotice iz obalnih gradova da se prijave na link http://www.kraljica-hrvatske.hr/prijavi-se/ i okite laskavom titulom nove Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske! Nezaboravno iskustvo, druženje, zabava i nova poznanstva su zagarantirani. Prema riječima organizatora: „Imamo krunu, tražimo kraljicu dostojnu da ju nosi!

>>Kraljica Hrvatske Tina Živković plijeni pažnju na svakom koraku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije