Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hm...

Isplati li se više biti muškarac ili žena? Evo zašto je bolje biti 'jači spol'

Žena i muškarac
Foto: screenshot/youtube
1/4
06.04.2016.
u 13:18

Neki od zaključaka su da je definitivno u današnje vrijeme jeftinije biti muškarac

Muškarci su "jači spol", žene su nježniji i "ljepši"...

Čuli smo to više stotina puta, no koji spol je u prednosti u moderno vrijeme?

Odlučila je to istražiti ekipa časopisa Glamour stavljajući u usporedbu koliko "košta" biti žena, a koliko muškarac. 

Neki od zaključaka su da je definitivno u današnje vrijeme jeftinije biti muškarac. Osim što zarađuju više nego žene, proizvodi za održavanje higijene su znatno skuplji za žene nego za muškarce. A tu čak i nije riječ o make-up proizvodima. 

Kada oni upadnu u košaricu svake prosječne žene na svijetu, iznosi koje žena potroši na osobnu higijenu i proizvode za uljepšavanje su višestruko veći nego kod muškaraca. 

Pogledajte video...

 

>>Četiri neodoljiva looka za urbane žene

 

Ključne riječi

Komentara 2

ML
mladaklada
08:29 07.04.2016.

Jeftinije je biti muškarac do prve alimentacije. Nakon toga žena se višestruko naplati. Nekad i opravdano, ali većinom ne.

FE
Fenomen27
09:40 07.04.2016.

A iznosi koje muškarac potroši na ženu? Ne samo da su višestruko veći, već im je i baza višestruko viša od baze koja se ovdje uzima za kozmetiku... sve u svemu ova računica je big fail

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije