Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Supranation Hrvatske

Finalistice izbora za miss uživaju na izletu brodom

Miss Supranation Hrvatske
Foto: Promo
1/8
09.06.2016.
u 15:30

S obzirom na to da je bio izuzetno vruć dan, djevojke su se okupale na jednoj od brojnih lijepih plaža na otoku Rabu

Dan uoči izbora Miss Supranation Hrvatske, finalistice su se opustile na izletu brodom Eufemija. Ukrcaj je bio u mjestu Lun odakle je brod sa ljepoticama zaplovima prema uvali Zavrtnica.Uvala je znata po tome što su se tu snimali filmovi o Winetou, a u uvali se mogu vidjeti ostaci ratnog broda kojeg su 1944. godine potopili saveznički avioni.

Brod predstavlja pravi izazov znatiželjnim istraživačima podmorja. S obzirom na to da je bio izuzetno vruć dan, djevojke su se okupale na jednoj od brojnih lijepih plaža na otoku Rabu. Nakon kupanja uslijedio je posjet gradu Rabu gdje su se djevojke osvježile koktelima u baru San Antonio. Po povratku za Lun brod je odzvanjao pjesmom djevojaka kojima će ovaj izlet sigurnio ostati u jednoj od ljepših uspomena na dane izbora Miss Supranational....

>> Nakon priprema u Trogiru misice željno iščekuju odlazak u Šibenik

Komentara 1

TR
trolokva
15:54 09.06.2016.

jao ljudi da je uletit ovdje ko u kokosinjac pa sve pocerupat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije