Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Elena Perminova: Od bijede ruskog Sibira do pravog života iz bajke

Elena Perminova (1)
Getty/Guliver
08.04.2012.
u 00:01

Ruska manekenka u samo je 25 godina doživjela pravi životni triler. Umalo je zbog optužbi da je pripadnica narko miljea završila na robiji, no od toga ju je spasio Aleksander Lebedev, koji joj je nekoliko godina kasnije postao i suprug

Dvadesetpetogodišnja Elena Perminova na prvi pogled ima sve - majka je dvoje djece, udana za ruskog milijardera, ormar joj je krcat haute couture odjećom, ima vilu u Londonu, najbolja prijateljica joj je Miroslava Duma i uspješna je manekenka. No, mršava plavuša punih usnica i besprijekornog tena prve godine života provela je u siromaštvu ruskog Sibira.

“Nismo imali kvalitetnu odjeću, ništa od modernih proizvoda, nismo išli u Disneyland”, sjeća se prvih godina i druženja sa starijom sestrom. “Otac nam je jednom prilikom donio Snickers čokoladice i žvake, nikad prije nismo jeli ništa takvo. Podijelile smo s prijateljima i bile smo heroji.”, dodaje Elena. Sa 16 godina odlučila je napustiti roditeljski dom u Novosibirsku, no uskoro je upala u probleme. Uhićena je zbog dilanja droge u klubu, a iako je surađivala s policijom, nisu joj jamčili nikakvu zaštitu.

“Policija ju je optužila da je sudjelovala i u organizaciji raspačavanja droge, a diler kojeg je izdala prijetio joj je smrću. U ruskom pravnom sustavu ne postoji nagodba s doušnicima niti zaštita svjedoka pa je osuđena na šest godina zatvora. Ja sam u tom trenu radio na kampanji za donošenje zakona o zaštiti svjedoka i njezin otac mi je poslao pismo. Upoznao sam njega i Elenu, no počeli smo hodati tek nekoliko godina kasnije”, prisjeća se njezin sadašnji suprug, bivši KGB-ov agent i ruski milijarder Aleksander Lebedev.

“Sasha mi je našao dobrog odvjetnika. On je moj spasitelj, moj anđeo čuvar”, opisuje Elena svog 27 godina starijeg supruga. Danas par živi u britanskoj prijestolnici, a Elena se bavi manekenstvom. “Oduvijek sam htjela biti manekenka. Prvi angažman mi je bilo poziranje za Playboy, no ne sramim se toga - to je u Rusiji prestižan časopis”, objašnjava.

Nakon završetka studija na moskovskom ekonomskom fakultetu Elena bi željela postati suprugova desna ruka. “Nismo tipičan par, ne volimo jahte i klubove. Prošle godine proveli smo dva tjedna u Mongoliji, spavali smo u šatorima i prali odjeću u rijeci. No, volim kupovati!”, iskrena je ova prekrasna Ruskinja. “Obožavam mlade dizajnere poput Christophera Kanea i Garetha Pugha, ali i Erdem, Rodarte, Lanvin i Albertu Ferretti.”

Iako trenutno uživa u svom londonskom domu, kaže kako joj je srce i dalje u Moskvi gdje su ona i Sasha vodili jednostavan život. “Najviše smo voljeli bušiti rupe u rijeci i loviti ribu!”, prisjetila se Elena života u domovini.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije