Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna ljepote

Edita Misirić: Nokte uređujem čak i po tri sata

Edita Misirić
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/9
29.10.2014.
u 08:00

Elegantna televizijska voditeljica Edita Misirić otkriva nam kako najviše njeguje kosu te kako i u 34. godini razmišlja o nošenju aparatića za zube

Vitak stas, njegovana koža i uvijek besprijekorno izdanje zaštitni su znakovi atraktivne RTL-ove voditeljice Edite Misirić.

Volite li i privatno biti “zrihtani” ili je to samo za potrebe posla?

Oduvijek sam se voljela uređivati i držati do svojeg izgleda. To ima malo veze s tim što se pojavljujem na TV ekranu jer se šminkam i privatno. Stoga su neizostavni preparati u mojoj kozmetičkoj torbici tekući puder, puder u kamenu, korektor, sjajilo za usta i rumenilo.

Koji su proizvodi zaslužni za njegu kože vašeg lica i tijela, odnosno kose?

Lice mažem dnevnom kremom i navečer ga temeljito čistim, a tijelo nakon tuširanja namažem mlijekom, losionom ili uljem. Ne idem na kozmetičke tretmane, no zato kosu njegujem u salonu moje majke. Svakih šest mjeseci napravim peglanje keratinom, a prilikom svakog pranja kose stavim ili ampulu ili masku. S obzirom na to da je često perem i feniram, isto tako puno njegujem svoju kosu.

Koji je najbolji stručni savjet koji ste dobili od majke frizerke?

Dala mi je mnogo korisnih savjeta, ali jedan od onih vječnih je: ne dirati kosu stalno rukama. Također, rekla mi je da brazilsko peglanje keratinom spašava svaku vlas od oštećenja i to je živa istina!

Osim kose, na što ste najslabiji što se tiče fizičkog izgleda, odnosno, u što ulažete najviše vremena i novca?

Na zube sam nedavno “olakšala” novčanik za popriličnu svotu novca. Nokte uređujem sama, ali za to izdvajam tri sata i tome se svi čude. Žena s neurednim noktima, kosom ili zubima, a s debelim slojem šminke i visokim potpeticama meni izgleda prljavo i neugledno.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

Svojedobno ste spominjali kako želite nositi aparatić za zube. Postoji li još uvijek želja?

Aparatić je još uvijek na čekanju. Moja je anomalija vrlo malena i nisam sigurna vrijedi li sva ona patnja i bol koju prolaze moje prijateljice tog sitnog pomaka između jedinice i dvojke.

Imate li neke omiljene rituale koje dnevno ili tjedno obvezno radite za ljepotu?

Nemam trikove, samo navike kojima održavam higijenu i zdravlje. Trudim se vježbati. Doduše ne svaki dan, ali održavam kontinuitet i to mnogo znači i za zdravlje i za ljepotu.

>>Nose se prugice! Kojoj dami bolje pristaju?

>>Mila Horvat: Vodim potpuno nov život. Ako se prepustite crnim mislima, mrtav ste čovjek...

Komentara 2

KG
KG002
10:21 29.10.2014.

Stara moja, nemaš ti pravi posao i pravih problema kad ti je najvćea briga rašpanje noktiju....

DA
davorradman
18:22 30.10.2014.

To je baš za pohvaliti se i iznositi u javnost. Boga ti dragoga i nokti. Nije normalna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije