Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni nogometaš

David Beckham ima novi posao! Evo 'u što se uvalio'...

(L-R) Vogue editor Anna Wintour, David Beckham and his son Brooklyn Beckham watch a model present a creation during the Victoria Beckham Spring/Summer 2015 collection during New York Fashion Week in the Manhattan borough of New York September 7, 2014.
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
11.05.2016.
u 09:58

David Beckham prvi je ambasador Biotherm Hommea na globalnoj razini, a prva kampanja u kojoj sudjeluje za ovaj brend, započinje u lipnju

Biotherm Homme, L’Oréal Luxe, vodeći brend na području njege muške kože, udružio je snage sa Seven Globalom, zajedničkim pothvatom Davida Beckhama, Simona Fullera i grupe Global Brands) te najavljuje dugoročno partnerstvo o kreiranju linije proizvoda za njegu muške kože koja će biti lansirana na tržište 2017. godine. 

David Beckham prvi je ambasador Biotherm Hommea na globalnoj razini, a prva kampanja u kojoj sudjeluje za ovaj brend, započinje u lipnju.

– Oduševljen sam suradnjom s brendom Biotherm Homme – izjavio je David Beckham koji je otkrio za britanski Vogue koja je tajna njegova izgleda. 

– Vodim brigu o sebi iznutra i izvana. I neke jednostavne stvari meni mogu napraviti veliku razliku. Vježbam da ostanem u formi, pijem puno vode i koristim prave proizvode za njegu kože.

Nakon što se povukao iz nogometa 2013. godine, Beckham je aktivan u mnogim modnim i "beauty" kampanjama. 

– Već dugo razmišljam o kreiranju linije proizvoda za njegu muške kože, a nakon razgovora s ljudima iz Biotherma sve se poklopilo. Ambiciozni su poput mene i veselim se što ćemo uskoro svima predstaviti plodove naše suradnje.

– Partnerstvo između branda Biotherm Homme i Davida Beckhama pomaknut će granice na području njege muške kože te će osnažiti vodeću poziciju brenda. Ovo je prvi put da muška zvijezda kultnog statusa kreira liniju proizvoda za njegu kože. Ponosni smo što nas je David Beckham odabrao za partnera koji će mu pomoći u ostvarenju njegove vizije njege kože i uzbuđeni smo što će postati novi ambasador našeg brenda – izjavio je David Fridlevski, glavni direktor Biotherma.

'>>Mnogi poznati došli na predstavljanje kolekcije David Beckham Modern Essentialls seletcted by H&M

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije