Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Rozga

'Često me pitaju žene diljem regije kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose'

Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
1/5
09.06.2015.
u 10:57

U društvu medija, prijatelja i suradnika, Jelena je podijelila dojmove s trodnevnog snimanja u Pragu kao i brojne anegdote i zanimljivosti

Jelena Rozga regionalna je ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals u 9 zemalja istočne Europe, a pepeljasto plava boja kose Jelenin je dugogodišnji zaštitni znak.

U društvu medija, prijatelja i suradnika, Jelena je podijelila dojmove s trodnevnog snimanja u Pragu kao i brojne anegdote i zanimljivosti, te se tom prigodom osvrnula i na važnost koju ova uloga ima za nju, jer upravo Garnier proizvodi za kosu su oni koje Jelena i sama koristi dugi niz godina.

„Sretna sam jer sam u Garnier Color Naturals boji za kosu pronašla svog idealnog saveznika za održavanje plave boje kose koja je moj dugogodišnji zaštitni znak. Često dobivam upite od brojnih žena diljem regije kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose i sada  sa svima konačno mogu podijeliti svoju tajnu – Garnier Color Naturals i nijansa 111 moj su odabir već dugi niz godina. Biti dio jedne ovakve priče uistinu je poseban osjećaj i jedinstveno iskustvo.“ izjavila je Jelena.

 Jelena se predstavila u tri izdanja, klasičnom, elegantno i večernjem naglasivši kako je upravo kosa najljepši ukras svake žene.

>>Jelena Rozga meka za oglašivače – Sada je i ambasadorica boje za kosu!

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franeeee
13:59 09.06.2015.

a tko te šta pita,šta izmišljaš,možda te traže koju kunicu,pa nedas,briga ljude za tvoju kosu, daj si mira cajka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije