Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO MODA

Uz meksičku glazbu i Elfse počeo Bipa Fashion.hr

elfs, bipa fashion.hr
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/14
17.03.2015.
u 22:59

Uz Ljupku Dimitrovsku koja je “Ta tvoja barka mala” pjevala na njemačkom i zvukove “Chiao Bella” na češkom vidjeli smo odlične ljetne modele u retro štihu

 Revija modnog dvojca Elfs na Zagrebačkom velesajmu otvorila je proljetni Bipa Fashon.hr. U jednoj smo reviji vidjeli tri različite kolekcije, strikno odvojene i glazbom.

Uz Ljupku Dimitrovsku koja je “Ta tvoja barka mala” pjevala na njemačkom i zvukove “Chiao Bella” na češkom vidjeli smo odlične ljetne modele u retro štihu, haljine kakve su na davnim ljetovanjima nosila bake djevojaka koji su šetala pistom, ukrašene čipkom kakvu pamtimo sa starinskih fotografija.

 Slijedio je sportski, tipično “elfski”, dio kolekcije, da bi kraj pripao mesičkom bendu uživo i etno izričaju kojem je namjera bila ironizirati svijet sapunica. Na žalost, duhovite natpisne na majicama ­ Santa Balkan, a ne Santa Barbara – nije pratio i isto toliko duhovit modni dojam.

>>Ekskluzivni pogled na nove kolekcije dizajnera BIPA FASHION.HR-a

>>Sve dame su lijepe, no ona je savršenstvo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije