Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša u županiji

Anja Bijelić izabrana za Miss Zadarske županije

Miss zadarske županije
Foto: Nikola Klobučarić
1/7
08.05.2015.
u 11:11

Nova, okrunjena misica Zadarske županije je Anja Bijelić, a o odluci u žiriju je sudjelovala i aktualna misica Antonija Gogić.

Izbor za Miss Zadarske županije u luksuznom ambijentu hotela Crvena Luka u Biogradu "ugostio je" 10 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše. 

Nova, okruunjena misica je Anja Bijelić, a o odluci u žiriju je sudjelovala i aktualna misica Antonija Gogić.

Prvom pratiljom proglašena je Anita Medo, a lentom druge pratilje okitila se Tanja Mlinarić.

Miss Zadarske županije imala se razloga za dvostruko slavlje – osvojila je titulu Miss Fotogeničnosti dok je Antonia Vukić proglašena za Miss simpatičnosti.

Lijepa Anja ima 19 godina i završila je ekonomsku školu. Njena velika strast je sport, osobito pole dance i fitness pa u budućnosti planira postati sportska menadžerica

Natjecateljice su se predstavile u haljinama domaćih dizajnerica Katarine Mamić, Ivane Jurić i Klare Ivanović uz koje su savršeno pristajale kolekcije nakita  Sia Art by Marija Ivandić i Jo Jo design.

„Iznimno smo zadovoljni što se nakon dugih sedam godina ovdje ponovno održao izbor za Miss i što će naša lijepa Anja 12. lipnja u Crikvenici predstavljati Zadarsku županiju. Osobito smo ponosni na humanitarnu dimenziju izbora jer smo u suradnji s trgovačkim lancem Ultra Sonik donirali 3.000 kuna ugroženoj obitelji iz Pridrage.“ – ponosno ističu organizatori Alen Ljubić i Klara Ivanović.

>>Petrinjka Danijela prva je finalistica izbora za Miss Hrvatske

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije