Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nešto drukčije

Anita Dujić zablistala u najnovijoj kolekciji domaćeg brenda Lulu Couture

Anita Dujić
Foto: Goran Matijašec
1/7
12.11.2015.
u 12:32

Martina Tutić, dizajnerica koja stoji iza ovog sve popularnijeg brenda, novom je kolekcijom haljina ponovno pogodila ukus LuLu djevojke, kreiravši zavodljive i jednostavne haljine

LuLu Couture, domaći brend koji je hrabro zakoračio na hrvatsku modnu scenu, svojom kvalitetom i dizajnom osvaja fashionistice iz sezone u sezonu.

Martina Tutić, dizajnerica koja stoji iza ovog sve popularnijeg brenda, novom je kolekcijom haljina ponovno pogodila ukus LuLu djevojke, kreiravši zavodljive i jednostavne haljine. 

To je prepoznala i Anita Dujić, manekenka i modna blogerica koja slovi za jednu od Hrvatica s najviše stila pa je upravo ona u editorijalu prezentirala krojeve ovog modnog brenda. 

Martina Tutić je pri izradi ove kolekcije koristila vrhunske materijale poput svile, fine čipke, pamuka, micromodala i vune.

Ovom kolekcijom, LuLu se odmaknuo od dosadašnjih prepoznatljivih haljina i tunika s ilustracijama, obogativši dodatno brend svečanim večernjim haljinama, koje će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje u posebnim prigodama žele izgledati besprijekorno. 

>>Novo IT modno mjesto u Zagrebu za žene sa stilom i stavom

Komentara 1

DU
Deleted user
20:05 12.11.2015.

Imam jednu staru Burdu s takvim krojem. Od kad se to zove "dizajnerski rad"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije