Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjet

7 pitanja i odgovora za savršene traperice za savršenu guzu

guza u trapericama
Thinkstock
18.03.2014.
u 11:40

Koliko god vam se sviđale traperice s mnoštvom detalja, ako vaša figura nije manekenska, izbjegavajte ih.

1. Džepovi

Najbolji su oni srednje veličine koji vuku prema sredini (ne prema van), eventualno malo iskrivljeni.

2. Šav

Svijetli konac na tamnim trapericama, kojim je nogavica prošivena s vanjske strane ili iznutra, vizualno izdužuje nogu. Jedan od trendova za ovu sezonu bio je tamni jeans prošiven zlatnim ili srebrnim koncem.

3. Plitki vs. duboki struk

Izbor treba biti uvjetovan građom tijela. Kod nas su i dalje moderne ultraplitke traperice, mada one iziskuju savršenu figuru. Za one koji je nemaju, idealno rješenje je srednja dubina.

4. Dužina i širina nogavica

Vrlo su zastupljene izrazito uske traperice, napravljene od trapera koji sadrži elastin. Njih trebaju nositi samo vrlo vitke žene i djevojke. Uz uske traperice kombinirajte šire stvari.

5. Elastin - prijatelj ili neprijatelj?

Ako su traperice uske, elastin pruža udobnost osobi koja ih nosi. Problem nastaje kada žene kupe dva broja manje traperice pa sve „bježi“ na sve strane.

6. Jeans

Ove sezone se, kao trend, pojavio jako tretiran jeans - izbijeljen, s puno poderotina, vezova, dorada, detalja...(npr. Jakna) Njegova suprotnost je indigo jeans, koji je forever.

7.  Detalji

Koliko god vam se sviđale traperice s mnoštvom detalja, ako vaša figura nije manekenska, izbjegavajte ih.

>>3 odjevna predmeta u kojima će vam struk izgledati tanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije