Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMPORIO ARMANI SAMSUNG NIGHT EFFECT

Mobitel inspiriran noćnim životom Tokija

15.12.2008.
u 17:07

Na radost brojnih korisnika koji su s oduševljenjem pozdravili dolazak prvoga mobilnog telefona s potpisom Giorgia Armanija, na tržište je stigao i drugi mobilni model čiji dizajn potpisuje slavni talijanski dizajner, a tehnološku platformu vodeći inovator telekomunikacijske industrije Samsung Electronics.

Drugom mobilnom uređaju čijeg se kreiranja dohvatio dizajner je dao ime "Emporio Armani Samsung Night Effect", a oni koji prate njegov rad znaju da se radi o Armanijevu brandu namijenjenom zaljubljenicima u aktivan stil života, koji vole noćne izlaske i blještava svjetla metropolisa. Za Night Effect Giorgio je inspiraciju pronašao u neonskim svjetlima Tokija i uzbudljivoj energiji koja prožima japanski velegrad tijekom noćnih sati jer upravo takav stil promovira Emporio Armani brand.

Kao i s modnom markom, Armanijeva namjera s mobilnim telefonom je ista – redefinirati mobilno iskustvo mladih modno osviještenih profesionalaca kojima će Night Effect istovremeno poslužiti kao savršen modni dodatak, ali i kao pouzdan komunikacijski partner, te ih uvesti u novo doba high-tech šika.

Manje je više

Dizajnerova kreativna vizija transformirana u svijet mobilnih uređaja ovaj je put tako rezultirala klasično koncipiranim "candy-bar" telefonom koji krasi minimalistički dizajn i glamurozna crna vanjština dok dašak posebnosti njegovu ultratankom tijelu (12 milimetara) osiguravaju svijetleći LED efekti na bočnim stranama uređaja koji svijetle u crvenoj, zelenoj ili plavoj boji prilikom primanja poziva i poruka.

Decentan i odmjeren Night Effect, kao i ranije predstavljeni model P520, odiše prepoznatljivom Armanijevom elegancijom i sofisticiranošću koja je proslavila jedno od najvažnijih imena svjetskog dizajna i osigurala mu brojne poklonike diljem svijeta. Osim samog izgleda uređaja i grafičko i audio sučelje uređaja kreirani su u skladu s maksimom manje je više koju promovira sam Armani.

Ljepota i pamet

Kako bi pored ljepote korisnicima bila ponuđena i pametna rješenja pobrinuo se Samsung integriravši u njega gotovo sve aktualne mobilne alate i tehnologije. U prvom redu valja istaknuti da se Night Effect u Samsungovoj klasifikaciji uređaja naziva M7500 što znači da se radi o multimedijalnom uređaju optimiziranom za slušanje glazbe u pokretu. Tome u prilog govore integrirani MP3/AAC/WMA player, FM radio s RDS-om, 3,5-milimetarski ulaz za slušalice, tipke posvećene isključivo upravljanju glazbenim datotekama, te stereo zvučnici koji besprijekorno reproduciraju odabranu glazbu.

Za brzo skidanje novih glazbenih sadržaja s mreže tu je podrška za rad u brzim HSDPA mrežama, dok se za transfer datoteka sa telefona ili na druge uređaje brinu posljednje inačice Bluetooth 2.0 i USB 2.0 veze. Čak 120 MB interne memorije dodatno je proširivo microSD karticama pa korisnicima najnovijeg Armani-Samsung uređaja prostora za pohranu novih glazbenih nikada neće nedostajati.

Samsung nije zaboravio ni na fotografske aspiracije svojih modno osviještenih profesionalaca pa M7500 dolazi i s kamerom od 3,15 megapiksela s autofokusom, dodatnom kamerom za ljubitelje videotelefonije, te videoplayerom koji je zadužen za reprodukciju snimljenih videoisječaka.

Planer, kalkulator, speakerphone, diktafon, e-mail klijent i internetski pretraživač standardni su dio organizacijsko-poslovnih alata koji su neizostavni dio svakoga Samsungova uređaja pa tako i Night Effecta, koji će svojim korisnicima omogućiti i obavljanje svih poslovnih zadataka ma gdje se nalazili.

Elegancija i jednostavnost iznad svega

Kada na tržište stiže telefon koji s jedne strane krasi dizajn čovjeka koji je sinonim za jednostavnost i eleganciju, a s druge tehnološka platforma vodećeg inovatora mobilnog svijeta jedno možete biti sigurni – izgled i izrada će biti vrhunski, a upravljanje svim ponuđenim opcijama intuitivno i pojednostavljeno čak i za tehnološke analfabete.

Emporio Armani Samsung Night Effect kao i ranije predstavljeni plod suradnje talijanske modne kuće i korejskog proizvođača na tržište stiže s ekskluzivnom setom dodatne opreme među kojima su potpuno brandirana Emporio Armani traka za vrat i slušalice za otmjeno nošenje te platnena kutija u obliku kutije za CD koju je dizajnirao Armani.

Emporio Armani Samsung Night Effect u trgovine Europatrade-mobilea i partnera već je stigao po maloprodajnoj cijeni od 2699 kuna.

Želite prijaviti greške?