Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLAKAO ŽIRI

Mladi Splićanin favorit 'Pinkovih Zvjezdica'

Roko Blažević
Foto: Screenhot
1/4
02.11.2016.
u 18:25

Blažević je emotivno otpjevao Oliverov "Nocturno", a njegov nastup najavljen je kao jedan od najboljih u emisiji koja će se emitirati u petak 4. studenog

Mladi 15-godišnji Splićanin Roko Blažević nastavlja oduševljavati žiri i publiku Pinkova showa "Zvjezdice". Nakon što je u prvoj emisiji otpjevao klasik Lucija Dalle "Caruso", Roko je u drugom pojavljivanju uspio i rasplakati članicu žirija Gocu Tržan. Blažević je emotivno otpjevao Oliverov "Nocturno", a njegov nastup najavljen je kao jedan od najboljih u emisiji koja će se emitirati u petak 4. studenog.
Inače, Roko je nastupio i na RTL-ovu showu "Zvjezdice", kamo je ušao među prvih 15, a u srpskoj verziji ovog showa je jedini natjecatelj iz Hrvatske. Od ove godine je i član grupe RadioWho, koju su osnovali Luka Mrduljaš i Rando Stipišić.


Roko Blažević - Caruso by PinkoveZvezdiceTV

Uživa u pjevanju
– Odlučio sam se prijaviti iz istog razloga kao i za naše “Zvjezdice”. Ukazala mi se prilika da opet budem viđen na malim ekranima, ali ovaj put u cijeloj regiji. Prije svega idem tamo raditi ono što volim i u čemu najviše uživam, a to je pjevanje. Po mojem mišljenju, žiri je bio zadovoljan mojim nastupom i drago im je što sam došao u njihov show, a ja ću se nastaviti pripremati za idući krug i nadam se da ću opet ostaviti dobar dojam na žiri i publiku – kazao nam je Roko nakon prvog nastupa. Sudeći po najavi druge emisije, ostavio je i bolji dojam i pokazao se kao jedan od favorita "Pinkovih Zvjezdica"

>>'Očevi su nam bili velika podrška i nisu nam nametali stvari koje ne volimo, već su nas pustili da sami izaberemo put'

Komentara 2

DU
Deleted user
19:35 02.11.2016.

?????

CR
crocro
08:32 03.11.2016.

To je to. Region. Tamo svi hrle glavom bez obzira. Nigdje na svijetu se ne možeš dokazati, samo u regionu. Nikada s Balkana otići nećemo, a niti smo zaslužili i sami smo si zbog toga krivi. Toliko je takmičenja u Europi i svijetu a on baš u region koji se i spominje u sadržaju ovoga naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije