Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ UZ PJEVAČA

'Mladen sam mora odlučiti hoće li se ponovno liječiti od alkohola'

08.05.2009.
u 18:30

Zadarski pjevač Mladen Grdović definitivno ima podršku obitelji i u teškim danima. Naime, dan nakon što je poznati dalmatinski pjevač priveden sucu za prekršaje u Zadru i to s prijavom za obiteljsko nasilje, baš je obitelj stala u njegovu obranu.

Podsjetimo, Mladen Grdović u srijedu oko 20 sati u vidno alkoholiziranom je stanju verbalno napadao i prijetio bratu Paolu i supruzi Brankici. Navodno je i razbijao po kući, a dva sata kasnije pokupila ga je policija u čijim je prostorijama, kako navode i dočekao jutro. Mladen Grdović sve je navode policije Večernjem listu isprva demantirao, da bi naposljetku ipak priznao kako ponovno pije.

- Ja sam domaći čovjek koji živi uz bevandu i crno vino, ali nisam nasilan kad pijem - rekao je Večernjem listu Mladen Grdović, a njegova supruga Brankica ni dan kasnije nije htjela razgovarati s novinarima. No, uspjeli smo dobiti na telefon Grdovićevu majku Veroniku koja je stala u obranu svoga sina.

- Mladen je svima u Zadru, meni i cijeloj našoj obitelji dobar čovjek. To što se govori i piše o njemu meni nije bitno odnosno najbitnije mi je da Mladen nikad u životu nikog nije povrijedio i da uvijek cijeni ljude. Treba lopove i mafiju hvatati,a ne njega osuđivati - rekla nam je Veronika Grdović, te na upit misli li da bi Mladen Grdović trebao zatražiti pomoć zbog alkohola odgovorila:

- Mladen sam mora odlučiti hoće li se ponovno liječiti od alkohola. (fš,gši)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?