Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.08.2011. u 12:00

U toj sumanutoj televizijskoj kampanji najprije je stradala istina jer će, nakon što je tajkun pokazao koliko je spreman manipulirati informacijama, teško netko vjerovati novinarima TV Pinka

Željko Mitrović, srpski medijski tajkun, pokrenuo je rijetko viđenu hajku na Hrvatsku zbog goleme kazne koju su mu odrezali hrvatski carinici. U toj sumanutoj televizijskoj kampanji, po već poznatim obrascima, najprije je stradala istina jer će, nakon što je tajkun pokazao koliko je spreman manipulirati informacijama, teško netko vjerovati novinarima TV Pinka, a posljedično će stradati i Mitrovićev marketing. Dugo već nitko nije tolikom silinom bacio bumerang na našim prostorima kao sada Mitrović.

Povlašteni tretman

Sanader dobio školjku 
da može čitati na miru

Ivo Sanader premješten je na ženski odjel zatvora jer zbog noge “nije mogao na čučavac”. Sada ima mjesto na kojem može mirno iščitavati dokumentaciju o svom slučaju – zahodsku školjku.

Nebo je granica

Vlada povećala proračun za iskorištavanje svemira

Radovan Fuchs, ministar znanosti, pažljivo prevrće svaku lipu u svom ministarstvu pa ne začuđuje što se sve manje novaca usmjerava u istraživanja i razvoj. Novi list otkriva da su u prošloj godini proračunski rashodi za sva istraživanja smanjeni 20 milijuna kuna osim za – “istraživanje i iskorištavanje svemira”, što se iz budžeta financira sa 400.000 kuna više nego godinu prije. Zemlja je iscijeđena, idemo iskorištavati – svemir.

Može i na čučavcu

Milošević osigurao dovoljno toaletnog papira


Domagoj Milošević, potpredsjednik Vlade zadužen za investicije, ne može se pohvaliti naročitim rezultatima. Prema izravnim stranim ulaganjima, koja su u prošloj godini iznosila samo 583 milijuna dolara, Hrvatska se vratila na razine iz 90-ih godina, Srbija nas je prestigla gotovo tri puta, Albanija dva puta, a ispred nas je po investicijama i Crna Gora. Srećom, Milošević se ne predaje pa se u razgovoru za Jutarnji pohvalio investicijama izraelske Plive, švicarskog PharmaSa Luke Rajića i Violete, tvornice WC papira iz BiH. Evo, zahvaljujući privlačenju “stranih” investitora, nećemo oskudijevati barem u toaletnom papiru.

Komentara 11

Avatar netstoper
netstoper
19:31 09.08.2011.

...pitam se samo ima li i među ministrima ********** koji rade protiv hrvatske države i za tuđe interese...ne može baš sve biti profesionalna nesposobnost...

OB
-obrisani-
19:31 09.08.2011.

Pa \"dokumentacija\" nelustriranog \"rvackog\" pravog suđa, utemeljena na neprovjerenim \"dokazima\", insinuacijama, pretpostavkama i rekla-kazala iskazima pritvorenih ministara, moguće i ucjenjenih i nije za drugo, nego za upotrebu na WC školjci

VE
velikazmija
15:20 09.08.2011.

što reći nakon ovakvog članka- pusti vodu--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?