Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Miroslav Tuđman uvjeren da mu je tata ostavio samo stančić

tudjman (1)
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
29.10.2013. u 13:15

Jedino materijalno bogatstvo koje je ostalo iza pokojnog g. Tuđmana je obiteljski stan za majku i djecu, a sve ostalo je ocrnjivanje predsjednika – tvrdi sin Miroslav

Miroslav Tuđman ne bi smio nastupati na televiziji, jer svojim načinom govora pokvari sve što kaže. Govoriti sporo i tiho, kao da ne raspravlja s Velimirom Bujancem u njegovoj “Bujici”, nego u sigurnoj kući predaje neko tajno izvješće. Čak se Bujancu obratio frazom “među nama rečeno”, što znači da nije osvijestio osnovnu činjenicu da je na TV. Pokazalo se da HDZ ima lošijeg govornika od Tomislava Karamarka. Miroslav Tuđman govori jednako tiho i zatvorenih ustiju, ali kao da će svaki čas prestati, jer ga nešto guši.

Ovaj HDZ-ov Demosten je u u ponedjeljak u “Bujici” Velimira Bujanca izvolio izjaviti da je obiteljski stan jedino materijalno bogatstvo koje je dr. Franjo Tuđman ostavio majci (gđa Ankica) i djeci (Miro, Seka i Braco). Tom tvrdnjom, kao i činjenicom da baš on piše predgovor za novu knjigu svog oca koja će se pojaviti na Interliberu “BiH u raljama zapadne demokracija” Bujančev gost je uvjerljivost svojeg nastupa smanjio na minimum.

Prof. dr. Miroslav najprije je izložio je činjenice, tj. svoje političke preferencije s kojima se lako složiti: SDP se odbija odrediti prema stranki čiji je nasljednik, propagira jugoslavenstvo kao političku opciju, planski štiti kriminalce s ljevice, nema strategiju razvoja države, posvadio se s našim najvažnijim partnerima Njemačkom i Mađarskom itd., sve za pet. Ne zna se što među tim činjenicama o sadašnjoj vlasti radi radi “obiteljski stan” kojeg se cijela Hrvatska davno nagledala i vidjela jedino viletinu koja je još i prigrađena.

>> Danijela je davno postala žrtva scenarističkih duhovitosti

Želite prijaviti greške?