Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.06.2012. u 12:00

Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša, nada se da će institucije utvrditi kako je njezin sporni mail prodro u javnost

Mirela Holy, bivša ministrica zaštite okoliša, nada se da će institucije utvrditi kako je njezin sporni mail prodro u javnost. Trud je uzaludan jer je Siniša Kovačić s HTV-a već objasnio da je mail dobio iz HŽ-a, gdje je među zaposlenicima kružio punih mjesec dana. Treba utvrditi zašto je mail tek sada došao do novinara.

Vidoviti Tomo

Zakazao Ostojićev Odjel za nadnaravnu forenziku

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, u sistematizaciji radnih mjesta morat će pojačati Odjel za nadnaravnu forenziku. Slobodna Dalmacija izvijestila je da su policajci u potragu za tijelom Antonije Bilić uključili i izvjesnog vidovnjaka Tomislava. Forenzičari su povjerovali u njegove vizije, ali na mjestu koje je označio vidovnjak nije pronađeno baš ništa. Trebaju li u sljedeće potrage Ostojićevi forenzičari uključiti i Vidovitog Milana?

Ključne riječi

Komentara 15

DO
doktorica
12:41 09.06.2012.

u HŽ je sve puno podobnih iz bivše vlasti,zato nije ništa čudno...

OB
-obrisani-
13:56 09.06.2012.

Premijer je bio tužan dok je ispijao Tedeschijev šampanjac i brisao usne od Tedeschijevog kavijara dok je komentirao nepotizam u svojoj stranci. Isto tako je tužan bio i Ivo Josipović dok je saznao za sudbinu radnica Kamenskog. Dao je jednojj plaketu za osobu godine i otišao na janjetinu sa vlasnikom zemljišta tvrtke Kamensko a nakon toga u jedan od svoja 4 stana u centru Zagreba. Isto tako je i Čačić tužan i ne može spavati od brige za radnike DIOKIa. A ništa najbolje da se svi radnici koji ne primaju plaću a rade i koji su završili na ulici zbog gospodarske "politike" ove Vlade lijepo upišu u SDP i onda neće biti problema.

Avatar seneka
seneka
12:40 09.06.2012.

Čudimo se dakle, kao pura dreku. Pa zar se išta radi bez da se povuče veza????? Ni za škovacina se nemože bez debele veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?