Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.06.2013. u 12:00

Ministrici gode pohvale što je uspješno riješila jedan od najvećih problema u državi, a posebno joj je drago što će legalizirati i obiteljske nekretnine

Anka Mrak-Taritaš, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja, upravo dovršava golemi posao zaprimanja zahtjeva za legalizaciju nekretnina. Ministrici gode pohvale što je uspješno riješila jedan od najvećih problema u državi, a posebno joj je drago što će legalizirati i obiteljske nekretnine. U razgovoru za Express Anka Mrak-Taritaš pohvalila se da namjerava legalizirati i maminu garažu kao i “nešto na moru”, za što će također predati zahtjev. Zakon očito vrijedi za sve pa i za zaboravnu majku ministrice graditeljstva.

Šef Petrokemije priznao kupnju stana u Londonu

Josip Jagušt, predsjednik uprave Petrokemije, u svoju je imovinsku karticu ipak ovih dana unio stan u Londonu koji je prethodno zatajio, piše Poslovni dnevnik. Uz luksuzni stan u elitnoj londonskoj četvrti površine 170 kvadrata Jagušt je naveo i pola kuće s okućnicom u Kutini, a još prije prijavio je i četiri stana u Zagrebu, ukupno vrijedna 5,8 milijuna kuna. Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa Jagušt je objasnio da je stan u Londonu kupio 1997. “od zarade u inozemstvu” za 1,8 milijuna funti. Zanimljivo je da je “zarada u inozemstvu” posredno ipak bila zarada od hrvatske državne tvrtke. Jagušt je, naime, do 1997. radio za Ininu londonsku podružnicu.

Ured premijera građane tretira kao malu djecu

Tomislav Saucha, predstojnik Ureda premijera, preporučio je građanima da na proslavu ulaska u EU dođu odjeveni u “malo duže rukave i topliju odjeću”.Na Markovu trgu doista 
misle da su građani Hrvatske mala djeca.

Kinezi u strahu od fiskalizacije pobjegli u Čile

Slobodan Petrović, prodavač igračaka na 
štandu na Črnomercu, jedan je u nizu malih trgovaca koji danima kukaju zbog uvođenja fiskalizacije na tržnice. Njegova argumentacija protiv izdavanja računa ipak je najoriginalnija do sada. “Zbog uvođenja fiskalizacije već je 80 kineskih obitelji zatvorilo štandove i odselilo se u Čile”, požalio se veliki borac za prava kineskih trgovaca u listu 24 sata. Ali nije njemu do Kineza, nego do kineskih igračaka koje će ubuduće morati prodavati uz račun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?